hvordan man kan gøre laptop skærmbeskytter DIY

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-08

De fleste bærbare ejere vil også købe en rejse sag for at beskytte deres investering . Imidlertid et af de vigtigste dele af din bærbare computer velsagtens får det mindste beløb af beskyttelse . Skærm beskyttere reducere chancen for at få ridser eller omstrejfende mærker på din bærbare computer skærm . Desværre , kan udgifterne til en detail -skærmbeskyttelse være svært at begrunde lige efter købet af et dyrt laptop . Men med et par minutter og endnu færre dollars , kan du lave din egen bærbare computer skærmen protektor i dit eget hjem .

Du skal bruge:
Pencil
. Kopipapir .
En rulle af håndværksvirksomheder plast .
Saks eller en kuglepen kniv .
Skærmrens .
Monitor klude ( eller en fnugfri klud ) .
ID -kort ( kreditkort /Hævekort , bibliotek eller anden plastikkort ) .


1 .
Trace form af den bærbare computer skærmen ved at placere en kopi papir over skærmen og forsigtigt opsporing formen på skærmen med en blyant . Hvis du har en skærm større end et ark papir kan rumme , kan du bruge et ark for byggeri papir eller kunst papir . Disse fås i forskellige størrelser på de fleste håndværk eller hobby butikker .
2 .
Rul håndværk plastik , så det dækker skitse du spores på din kopipapir . Derefter bruger lommekniv eller saks , klip plast ved hjælp af papir som en stencil eller skabelon .
3 .
Rens din bærbare computer skærmen ved hjælp af en standard aerosol skærmrens . Sikre, at alle udenlandske partiklerne er fjernet fra overfladen af skærmen ved at tørre skærmen med computerskærmen klude ( eller en fnugfri klud ) . Aftørre skærmen skal gøres forsigtigt , og kun for at fjerne eventuelle fnug stede . Du skal bruge skærmen til at have en lille mængde af resterende fugt fra renere at give plast med et middel til at overholde skærmen .
4 .
Påfør plastik til den bærbare computer skærm ved at starte i et hjørne og langsomt sprede plast i resten af skærmen . Brug dine fingre til at sikre, at plast kommer i kontakt med skærmen i hjørnerne og siderne ved at trykke forsigtigt på hvert af disse punkter .
5 .
Fjern eventuelle luftbobler ved forsigtigt glide på kanten af dit plastikkort over det plastlag , der dækker skærmen . Bevæger sig langsomt og bevidst , startende fra øverste højre kant og ikke at løfte kortet fra plastik , indtil du har nået den øverste venstre kant . Gentag dette trin bevæger sig ned på skærmen , indtil du afslutter i nederste venstre hjørne .

gode råd og advarsler


 • Mens denne skærm protektor er ikke permanent , kan det vare flere uger til flere måneder , før det vil være nødvendigt at blive erstattet .
 • Derudover kan en billig rulle af håndværksvirksomheder plast normalt findes hos din lokale hobby eller håndværk forretninger og selv de mindste rulle bør forsyne dig med dusinvis af skærmbeskyttere .


 • Previous:blank vs matte bærbar skærm Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change