hvordan man kan klone en stationær computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-16

Kloning en computer refererer til en proces, der kaldes harddisk kloning . Det indebærer kopiering alt nøjagtig som det er fra de eksisterende harddisk og flytte den til en anden harddisk . Kloning selve processen vil blive varetaget af en harddisk kloning program , der vil have sin egen vejledning . Før du starter , men sørg for at have en anden harddisk , som er mindst lige så stor som den første til at sikre, at alle data er kopieret over . Når dette er installeret , er det faktiske kloning processen ikke er for svært .

Du skal bruge:
Harddisk kloning software nu!


1
Hent og installer en harddisk kloning program . . En række af freeware programmer som HDClone er til rådighed , men de fleste vil have begrænsninger på deres anvendelse . Betalt programmer såsom Norton Ghost er også tilgængelige , og vil generelt give dig mulighed for at styre harddisken bedre , når den gamle er blevet klonet .
2 .
Installer den harddisk, du ønsker at klon til . Hvis det er en indre harddisk , vil det tilslutte via IDE -kabel indeni. Hvis en indvendig harddisk allerede er tilsluttet , skal du indstille harddisken til " slave " indstilling, så computeren kører den som en sekundær harddisk . Eksterne USB -drev kan tilsluttes , når computeren er startet op .
3 .
Åbn harddisken kloning software , du valgte . Følg alle retninger det giver dig , som processen vil være lidt anderledes , afhængigt af hvilket program du bruger .
4 .
Vælg din gamle drev som " Source " og det nye drev som " Target " . Dette vil fortælle den software til at klone den gamle drev til den nye .

gode råd og advarsler


 • Sikkerhedskopiering kritiske programmer , såsom chauffører , vil hjælpe dig med at gendanne din computer , hvis noget sker i løbet af kloning processen .
 • En partition manager vil hjælpe dig med at administrere den nye harddisk efter kloning er færdig . Mange freeware harddisk kloning programmer vil kun bruge den plads, den gamle harddisk optager , og affald resten af rummet . Partitionering af rum, hvor den gamle drev er blevet klonet vil give dig adgang til resten af harddisken .


 • Previous:hvordan du fjerner en bærbar disk drev Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change