hvordan man kan konvertere Hi8 til digitale imac

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-18

Hi8 video er optaget på et kassettebånd , og så er ikke kompatibel med at være spillet på en computer eller en mobil enhed som en iPod . Konvertering af Hi8 video til en digital videofil kan gøres på en iMac ved hjælp af en video -til-digital konverter , der er designet til at arbejde sammen med Macintosh OS X-operativsystemet . Video -til-digital konverter lægger eksternt om kabler og så hverken Hi8 -videokamera eller iMac er fysisk ændret . Konvertering af en Hi8 video til en digital videofil vil lade videoen ses på iMac og andre enheder .

Du skal bruge:
iMac
. Hi8 -videokamera.
Hi8 A /V -kabel .
Video-til- digital konverter .


1 .
Sæt Hi8-videokamera ved siden af iMac . Fastgør Hi8 A /V -kabel til Hi8-videokamera 's A /V- udgang . Fastgør videokablet fra Hi8 A /V -kabel til video -stikket på en video -til-digital konverter , som Easy VHS til DVD omformer ( se link i indtægter).
2 .

Sæt venstre og højre lyd kabler fra Hi8 A /V -kabel til video -til- digital konverter . Tilslutte USB stik video-til- digital konverter til en USB- port på iMac .
3 .
Indsæt video -til-konverter installation disk i iMac 's disksprækken . Dobbelt -klik på ikonet for anlægget disken, når det vises på iMac 's skrivebordet for at åbne et vindue . Dobbelt -klik på installationsprogrammet indersiden af vinduet og følg vejledningen for at installere video-til-konvertering program . Træk ikonet for den installeringsdisken til papirkurven for at skubbe installationsdisken . Læg disken væk .
4 .
Kør video -til -digital konverter program . Tænd for Hi8 -videokamera . Følg anvisningerne i video- til- digital konverter program for at vælge " Video "og " Stereo lyd " fra menuen . Tryk på " Fortsæt " for at få den video skærm, der vil vise den video , der kommer fra Hi8 -videokamera , når det begynder at afspille Hi8 videobånd .
5 .
Tryk på " Play " knappen på Hi8-videokamera . Tryk på " Record " -knappen på kontrolpanelet under video- til- digital programmets videovinduet . Tryk på knappen "Stop" , når Hi8 videokassette er færdig med at spille .
6 .
Tag video-til-digital konverter USB stikket ud af iMac 's USB- port . Afbryde video -til-digital konverter fra Hi8 A /V- kabel . Sluk for Hi8 -videokamera og lægge det væk .
7 .
Tryk på " Gem som " -knappen på video- til- digital konverter program kontrolpanel. Navngiv digitale video, du er ved at gøre fra den Hi8 video i " Name " kolonnen i vinduet , der vises . Tryk på knappen "Gem" for at gemme digital video på iMac 's harddisk , som var konverteret fra Hi8 video .

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at du har masser af plads på harddisken til at gemme digitale videofil , der vil blive foretaget fra Hi8 videoen.
 • Brug ikke en USB- hub på iMac at oprette forbindelse til video -til -digital konverter .


 • Previous:hvordan man unformat en Micro SD -kort Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change