hvordan man kan konvertere en 25-pin kabel til en usb -kabel

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-19

Selv om nogle enheder stadig bruge 9-eller 15- pin seriel porte , ældre computer hardware løbe ud af 25- pin havne . Disse 25- bens porte er ikke længere anvendes på computere , så du kan ikke direkte tilslutte kablet til en computer . Men der er adaptere til næsten alle mellemstore seriel port til rådighed , så du kan stadig sende datastrømmen fra hardwaren via 25- pin -port og ind i computeren

Du skal bruge: .
25- pin kabel .
25- pin -til-USB -adapter .
USB-kabel .
Driver installations-cd'en .


1 .
Sæt 25- pin kabel i den enhed du ønsker om tilslutning til en computer via USB-kabel . Mere end sandsynligt dette er en ældre dot-matrix printer eller noget lignende .
2 .
Slut den frie ende af det 25- pin kabel i serielle ende af adapteren . Når man ser for serielle adaptere , sørg for at det er lavet til en 25- pin kabel . Der er mange forskellige serielle pin adaptere på markedet , og det forkerte antal kegler i adapteren ikke vil give dig mulighed for at tilslutte kablet til den .
3 .
Spænd alle fastgørelsesskruer eller fundamenter langs siderne af kablet . Ofte større kabler har fastgørelsesskruerne , fordi det sikrer forbindelsen og hjælper med at forebygge de tunge kablet ikke kan falde ned .
4 .
Sæt et USB- kabel ind i USB-enden af adapteren . Herfra du kan tilslutte USB-kablet til en computer eller enhed med en USB-port . Men før du kan bruge adapteren med en computer , du behøver at installere driverne til adapteren på computeren . Disse drivere fortælle computeren , hvordan man håndterer 25- bens adapter . Driveren installations-cd'en leveres med kablet adapteren, når du køber den .


Previous:hvordan man kan reparere microSD -kort Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change