hvordan man kan konvertere en bærbar harddisk til internt

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-07

Hvis du har en ekstern harddisk , som du ønsker at montere inde i en stationær computer , kan du nemt gøre det . Men du skal forberede sig ved at samle de rigtige værktøjer og viden . Du bliver nødt til at fjerne harddisken fra sin beklædning og installere det på computeren. Selv om dette virker som en vanskelig opgave , du bare nødt til at tage din tid og sikre, at du holde alt rent og organiseret til at blive en succes

Du skal bruge: .
Tabel eller andre hårde overflader
. Skruetrækker .
Monteringsskruer .
Ekstern harddisk .
Desktop computer .

Fjern harddisken fra Foringsrør


1 .
Begynd med at bringe din eksterne harddisk og værktøjer til et bord eller en anden hård overflade . Må ikke åbne op computerens komponenter på gulvtæppet-. statisk elektricitet kan ødelægge din harddisk eller computer
2
Afmonter alle ledninger og demontere den eksterne harddisk kabinet . Nogle drev tarme kan fjernes uden brug af værktøj , mens andre vil kræve en skruetrækker . Tving ikke noget , da det kan skade sagen eller drevet .
3 .
Fjern alle ledninger . Når den eksterne kabinet er fjernet , vil du se ledningerne forbinder harddisken til sagen . Forsigtigt afmontere disse ledninger til gratis harddisken fra huset . Du vil stå tilbage med en lille , metal køre af sig selv .

installere drevet


1 .
Tag din computer og bringe det til et bord eller hård overflade . Igen , gør ikke dette nær tæppe . Hvis du ikke afbryde strømmen til computeren , risikerer du få elektrisk stød .
2 .
Fjern computerens eksterne dæksel. Du vil sandsynligvis bruge en skruetrækker til at gøre dette . Computere er lavet med en aftagelig shell eller side , som vil give dig adgang til indersiden af computeren.
3 .
Når inde i computeren , skal du finde den nuværende harddisk . Drevet er monteret på en harddisk bay og forbundet til en data- kabel og et strømkabel .
4 .
Monter harddisken . Sæt harddisken i den tomme bås og skru det ind i bugten , så det sidder ligesom den eksisterende harddisk . Det bør ikke bevæge sig frit omkring , hvis computeren flyttes .
5 .
Slut harddisken til den IDE- harddisk kabel , den der ligner et bånd . Næste tilslutte strømforsyningen til drevet-. det er en farverig sæt ledninger , der fører til en hvid stik

Set Up Hard Drive


1
Sæt computeren sammen igen ved atter at vække nogen ledninger du har fjernet og placere sagen igen. Når det er sammen igen forbinde skærmen , periferiudstyr og magt .
2 .
Tænd for computeren . Hvis du har en computer bygget i de sidste mange år, bør det installere harddisken automatisk til brug .
3 .
Hvis du ønsker , skal du formatere harddisken for at starte med en frisk drev i computeren .

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at se på , hvordan computeren er sat op , før du fjerner eventuelle interne ledninger . Du vil være i stand til at sætte alting sammen igen .
 • Ground dig selv ved at berøre strømforsyningen , når du åbner harddisken , og ophold klart af tæppe . Undgå alt, hvad der forårsager statisk elektricitet , mens du arbejder på computeren .
 • Vær blid . Tvinger alt kan bryde computeren .


 • Previous:hvordan du tilslutter en USB-mikrofon til xp Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change