hvordan man kan konvertere min primære IDE til SATA

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-16

Harddiske gemmer alle data på din computer og dens styresystem . Der er et par forskellige standarder , der anvendes i, hvordan harddiske forbindelse til din computer , herunder IDE ( Integrated Drive Electronics ) , også kendt som PATA ( Parallel ATA ) , og SATA ( Serial ATA ) . De nyere standard er SATA , og det giver mulighed for hurtigere overførselshastigheder. Nyere bundkort er konfigureret til SATA og IDE , men over tid SATA vil blive blive den dominerende standard . Hvis du har en ældre IDE -drev , kan du nemt konvertere den til arbejde med SATA -standarden.

Du skal bruge:
IDE til SATA adapter
. SATA kabel .


1 .
Sæt IDE til SATA adapter til bagsiden af din IDE -harddisk . Der er to stik : data og strøm . De data stik har to rækker af 20 pins , med en pin forsvundet fra en enkelt række , så den kun kan knyttes på én måde . Strømstikket vil have fire store ben . Indsæt adapteren .
2 .
Sæt SATA kablet til bagsiden af adapteren . Stikket er tynd og wafer-lignende og vil kun sidde på én måde .
3 .
Sluk computeren og tag strømkablet . Åbne kassen og find strømforsyning, som er en stor kasse med en ventilator , og er der, hvor den eksterne netledningen til computeren sættes ind .
4 .
Find en SATA strømkabel kommende strømmen . Det vil se ud datakablet , men mindre . Tilslut ledningen .
5 .
Find SATA stik på bundkortet . De vil se ud som dem på bagsiden af adapteren . Fastgør den anden ende af kablet til stikket på bundkortet . Konsultere bundkortets manual , hvis du har problemer med at finde det .


Previous:ink - jet teknologi Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change