hvordan man kan kopiere e-mailede billeder til en cd

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-12

Med fremkomsten af e-mail-vedhæftede fotos , kan du nu dele billeder med næsten alle overalt i verden, det samme . Men når nogen har sendt dig billeder , kan du gemme dem , printe dem eller finde en anden måde at arkivere dem for eftertiden . En af de nemmere måder at gemme e-mailede billeder er at brænde dem på en CD . Når billederne er lagret på disken , kan de overføres til enhver computer med et cd-drev , eller udskrives på den lokale foto trykkeri

Du skal bruge: .
Computer med installeret CD -optager .
Blank CD-R eller CD-RW .


1 .
Tænd for computeren og indsæt en tom CD-R eller CD-RW i drevet .

2 .
Vent på computeren at genkende den tomme cd i optageren . Dette bør tage mindre end et minut .
3 .
Åbn den vedhæftede fotos i , hvad program du normalt bruger til at se dem , derefter gemme billeder i en ny mappe på din harddisk , i din " My Documents " sektionen . De fleste foto programmer vil give dig mulighed for at gemme ved at åbne "Fil "drop -down menuen og derefter klikke på " Gem som . . . " Gentag dette trin, indtil du har gemt alle de billeder , du ønsker at overføre til cd'en .
4 .
Gå til menuen Start , og åbn "My Documents " mappe , åbn den mappe, hvor du gemte dine billeder .
5 .
Gå til din Start Menu og åbne op " Mine Dokumenter " igen i et nyt vindue . På venstre side , skal du se . et ikon og en beskrivelse til dit cd-drev Computeren kan have den navngivet som " CD -drev D : " eller " DVD -drev D : " afhængigt af alder på computeren, og hvilket operativsystem du bruger . Klik på cd-drevet og det vil åbne en mappe på cd'en .
6 .
Venstre klik på det første billede fil i billedmappen , mens du holder " Shift "-tasten . Så , mens det stadig holde " Shift "-tasten , skal du klikke på det sidste billede fil , du gerne vil kopiere til cd'en . Dette bør fremhæve alle billedfiler . Når du har dem alle markerede , skal du højreklikke på nogen af dem , og vælg " Kopier ".
7 .
Flyt musemarkøren til den mappe på cd'en du fik adgang til i trin 5 , højreklik derefter et sted i mappen vigtigste felt, og vælg " Sæt ind . " Afhængig af hastigheden på din computer , samt antallet og filstørrelser af billederne , skal de alle overføre til CD'en i løbet af sekunder til minutter .
8 .
højre Klik i mappen igen , så skal du vælge " Brænd til disk . "Dette vil afslutte billederne på disken .

gode råd og advarsler


 • Denne tutorial er til Windows styresystemer .
 • Vær forsigtig , når du åbner vedhæftede filer i e . Det er bedst at undlade at åbne vedhæftede filer fra ukendte afsendere eller vedhæftede filer, du ikke er sikker er godartede , som mange vira overføres via vedhæftede filer .


 • Previous:hvordan man kan konvertere en harddisk til en bærbar enhed Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change