hvordan man kan lave den dvd - rom i en bærbar

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-23

De fleste computere har en installeret dvd-rom- drev . Typisk drevet kommer med computeren, men du kan installere driveren selv , hvis dit system ikke kom med DVD -drevet . Selvom du normalt ikke vil løbe ind i mange problemer med din DVD-ROM , lejlighedsvis enheden kan begynde at vakle eller computeren kan ikke engang genkende det . Hvis dette er tilfældet , skal du fejlfinding drevet til at rette eventuelle fejl

Du skal bruge: .
Trykluft
. CD /DVD rengøring disk .


1 .
Fjern dvd eller cd i øjeblikket i drevet. Undersøg bunden af disken . Enhver springer eller fejl kan skyldes disken og ikke drevet . Læg i en anden disk for at se om der opstår problemer med det .
2 .
Åbn dvd-rom- drev og spray et par skud af komprimeret luft ind i det . Den komprimerede luft fjerner støv eller snavs flyder rundt drevet , får det til at springe eller misforstået diske .
3 .
Sæt CD /DVD rengøring disk i drevet og lad den køre i et par minutter . Disken fjerner snavs fast på laser-eller linsen på DVD-ROM .
4 .
Sæt en ny dvd eller cd i dvd-rom- drev og se om det spiller korrekt. Hvis din computer ikke er at anerkende DVD-ROM på alle , du behøver at geninstallere driverne .
5 .
Indsæt driverinstallationen disken i computeren, hvis du har installeret drevet , når du købte computeren . Følg anvisningerne i installationsguiden for at fuldføre driver opsætningen . Hvis DVD-ROM kom forudinstalleret , skal du starte din Internet browser og gøre din vej til computerens producent site . Vælg " Support og downloads "og vælg din model computer . Download den medfølgende DVD-ROM driver . Efter det er installeret , computeren genkender din DVD-drev og det kan nu udføre korrekt .


Previous:Hvordan opretter jeg en boot partition på en USB-drev ? Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change