hvordan man kan lave en droppet bærbar

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-22

Skæbnen for din faldt laptop , afhænger af en række faktorer , herunder den højde , hvorfra du faldt den , karakteren af faldet , modellen til den bærbare computer og rent held . Nogle reparationer er så små , kan du rette computeren selv , mens andre vil kræve konsultation med en professionel og penge ud af lommen . Hvis du lige har droppet din bærbare computer og bemærker, at der er noget galt med det , skal du ikke gå i panik . Har en grundig inspektion af maskinen, og beslutte, om du får brug for bistand udefra .

Du skal bruge: .
Computer tekniker

Instruktioner


1
Undersøg sagen ( din bærbare ydre beklædning , der ikke den regnskabsmæssige . sag . ) Erstatning til sagen kan kun kosmetisk , og er ofte ikke engang værd fastsættelse medmindre du planlægger at sælge computeren . Men , alvorlig beskadigelse af sagen er ofte gode indikatorer for, at hardwaren er blevet beskadiget , også . Kontroller at se, om tilfældet, hvis brudt , bøjet eller revnet .
2 .
Tag et kig på din bærbare computer skærm og se om det er revnet eller beskadiget . Denne form for skade kræver en professionel computer tekniker til at reparere . Du har måske brug for at have hele skærmen udskiftes afhængigt af omfanget af skaderne .
3 .
Tilslut din bærbare computer og forsøge at starte op i systemet . Gør dette i et roligt rum , så du kan lytte efter tegn på skader . Hvis den bærbare computer ikke er væsentligt beskadiget , bør du høre de fans der starter op , harddisk spinning , og andre almindelige lyde din computer gør under opstart .
4 .
Spørg din bærbare producenten, hvis du hører uvant bip . De fleste producenter har specifikke betydninger for de forskellige bip sekvenser en beskadiget computer vil gøre .
5 .
Lyt til weird klikke på, summende eller andre mislyde fra din computer 's harddisk . Dette kunne være en indikation af, at din harddisk er beskadiget og skal udskiftes .
6 .
Hvis computeren ikke tænder på alle , kontrollere, om batteriet og stik er tilsluttet sikkert . Kontroller, at der ikke er nogen skader i disse områder og forsøge at starte op igen . Kontakt en professionel , hvis din computer ser ud til at være helt død .

gode råd og advarsler


 • Sikkerhedskopier alle dine filer på en ekstern harddisk for at undgå tab , hvis din bærbare computer bliver beskadiget igen .
 • Forsøg ikke at åbne din bærbare computer , medmindre du har erfaring hermed . Dette kan påføre mere skade på din computer , hvis det gøres forkert .


 • Previous:hvordan kan jeg fortælle, hvis bundkortet eller processoren er dårligt i en bærbar ? Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change