hvordan man kan lave micro sd fejl

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-25

MicroSD -kort kan tilbyde masser af ekstra lagerplads til kameraer , telefoner og spilsystemer . Fastsættelse af en defekt microSD -kort er ekstremt simpelt-du som regel bare nødt til at omformatere det til at sende det tilbage til stand . Heldigvis , formatering af et microSD -kort tager kun få sekunder, og bør løse de fleste problemer forbundet med utilgængelige hukommelse

Du skal bruge: .
SD -til- USB omformer (Hvis din computer ikke har en on- board SD kortlæser ) .


1 .
Sæt dit microSD -kort i din microSD -til -USB omformer . Hvis din computer allerede har en SD card slot , kan du springe dette trin over.
to .
Tænd din PC. Når computeren er loadet , indsætte dit SD -til- USB konverter i computerens USB-port .
3 .
Åbn " Windows Stifinder "og find microSD -kort . Det skal være placeret under " Diskdrev ".
4 .
Højreklik på microSD -kort , find derefter indstillingen " Format " i højreklik-menuen .

5 .
Vælg " Format " for at åbne formateringen guiden . I formatering vinduet , skal du vælge " Quick Format "og derefter vælge " OK " for automatisk at formatere SD- kortet . Det skal nu vises som en tom drev .

gode råd og advarsler


 • Hvis der stadig er data tilgængelige på SD -kortet , kan du ønsker at kopiere det til din computeren, før du formaterer kortet . Alle data til venstre på kortet bliver slettet , når formateringen er fuldført .
 • Hvis dit SD -kort er fysisk beskadiget på nogen måde , må man ikke forsøge at indsætte det i computeren eller konverter . Det kan ikke kan repareres i sin tilstand og det kan beskadige dine andre enheder .


 • Previous:hvordan man kan slippe af med en lodret linje på en computerskærm Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change