hvordan man kan lave vinduer mus tryk zoner

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-01

Når du bruger en bærbar computer, som du typisk have et pegefelt i stedet for en egentlig mus . Pegefeltet kan du flytte musemarkøren rundt på skærmen via bevægelser fingerspidserne . Men med flere programmer installeret, kan du justere trykke zoner på puden . Det betyder, hver gang du trykker på en anden hjørne af pegefeltet , kan du udføre en anden opgave ( som at have fire forskellige knapper på din pegefeltet )

Du skal bruge: .
Computer
Internetadgang .


1 .
Hent og installer et program som Synaptics Touchpad Driver . Denne software giver dig mulighed for at justere og rette eventuelle problemer du har med din vandhane zoner . De fleste Windows bærbare computere bruger Synaptics touchpads , så dette er den eneste form for driver , der kommer til at fungere ordentligt på din computer .
2 .
Start Synaptics Touchpad Driver ansøgning . Mere end sandsynligt en ikon på skrivebordet ikke er til stede , så du skal klikke på " Start "," Alle programmer "efterfulgt af Synaptics fanen .
3 .
Klik på touchpad ikonet i programvinduet , at belastninger og vælg hjørnet af pegefeltet , du ønsker at justere . Herfra en liste med indstillinger lader til, at musen kan udføre , når du trykker på dette specifikke område .
4 .
Vælg den indstilling , du vil have din mus til at udføre , og klik derefter på " OK ". Gentag denne proces med hver hane zone du ønsker at have en mulighed .


Previous:instruktioner for at installere hukommelse i en toshiba medbragt labtop Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change