hvordan man kan løse et problem med lyden enheden

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-08

En lydenhed (ellers kendt som et lydkort ) er et stykke hardware , der leverer elektroniske signaler , der højttalere og hovedtelefoner kan fortolke som lyde og musik . Hvis din computer lyden enheden er der problemer , er der et par muligheder , du kan forsøge at få det til at virke igen . Mens nogle problemer med lyden enheder kan være vanskelige at løse , kan simple problemer tages hånd om med blot et par minutters arbejde og trial and error

Du skal bruge: . > Elektronik enhedsdriversoftwaren
Spare lydenhed ( lydkort ) .


1 .
Geninstaller din lyd enheden ved hjælp af computerens Device Manager . Til at udføre denne handling , skal du klikke på " Start " knappen , skal du åbne " Control Panel " og åben "Administrative Tools " sektionen . Åbn " Device Manager ", udvide afsnittet indeholder lydenheder , højre-klik på din lydenhed og vælg " Fjern "valgmulighed . Genstart computeren, og vent på , at operativsystemet automatisk registrere enheden . Geninstaller lyden enhedsdrivere og kontrollér om problemet med lyden enheden er gået bort .
2 .
Sørg for at din lyd enheden sidder korrekt i computeren , og at intet er gået løs . Åbn den side af computeren ( efter du har tændt det af og unplugged det ) og visuelt inspicerer lydenhed . Forsigtigt fjerne det fra computeren og se om der er nogen synlige skader på enheden. Hvis du ikke kan se noget ud over det sædvanlige , fast erstatte enheden til computeren , erstatte sidehuset , skal du sætte computeren igen, og tænde den. Kontroller og se, om din lydenhed stadig har problemer .
3 .
Udskift din lyd enhed med en , du kender , er funktionel at afgøre, om problemet er i lydkortet hardware . Frakoble din computer og fjerner den side af sagen for at få adgang til lydenhed . Forsigtigt fjerne det fra din computer og stik i den nye enhed . Sæt computerens kabinet sammen igen , sætte den i og tænd for maskinen . Log ind på dit operativsystem og vente på den nye lyd enhed , der skal registreres . Installer driversoftwaren hvis det er nødvendigt , og se om du stadig har problemer med lyden . Hvis ja , så spørgsmålet er ikke i lyden enheden hardware og kan være i enten operativsystem, enhedsdrivere eller i et andet stykke af computerens hardware . Kontakt en kvalificeret computer tekniker for at få hjælp , hvis du ikke er i stand til at løse problemet på dette punkt , da det kan kræve omfattende undersøgelse og reparationer for at finde og løse problemet .

gode råd og advarsler


  • Du kan finde de nyeste drivere til din lydenhed ved at besøge lydenhed producentens websted.


  • Previous:hvordan man dual boot Vista & Mac OSX Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change