hvordan man kan opdage en pc tastatur

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-13

Du skal blot tilslutte et nyt tastatur til at installere det er ikke den rigtige måde at gribe det an . Selv om det ikke er så teknologisk som fx bygge en ny computer fra bunden , der stadig visse trin, du skal ikke springe ud på , hvis du ønsker at ordentligt installere din nye tastatur . Processen er ganske enkel og bør ikke tage dig længere end fem til 10 minutter at gennemføre

Du skal bruge: .
PC
Tastatur .


1 .
Sluk computeren ved at trykke på " Start " knappen på den nederste venstre side af skærmen . Tryk på " Luk " knappen , og din pc , vil lukke sig selv ned .
2 .
Find en ledig USB eller PS /2 port på forsiden eller bagsiden af computeren . USB- porten er bred og flad , mens PS /2 port er cirkulær og er normalt kendetegnet ved en pastel lilla , grøn eller blå boks rundt om det . Når du har fundet ledig port , skal du indsætte dit tastatur plugin i porten sikkert . Tænd for pc'en igen ved at trykke den fysiske " Power " -knappen.
3 .
Vent som din computer starter op . Det vil opdage ny hardware , hvilket er din nye tastatur . Lad computeren til automatisk at installere de chauffører, der benyttes af tastaturet . Afhængigt af, hvordan avanceret tastaturet er , kunne installationen tage et par minutter . Når driverne er installeret , vil din nye tastatur være klar til dig at bruge.


Previous:hvordan man kan opgradere en macbook harddisk Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change