hvordan man kan opgradere en Compaq Presario

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-19

Hvis du har en ældre Compaq Presario , chancerne er gode , at det kunne drage fordel af en opgradering . Disse computere blev bygget til at blive langvarig og pålidelig , men over tid, de kan bremse som nye stykker hardware og software er indført . Opgradering af din Presario er en glimrende måde at spare penge i forhold til omkostningerne ved køb af nyt udstyr
1 .
Log på din computer og højreklik på " Denne computer . " Vælg " Egenskaber " fra menuen og gå til fanen "Generelt" . Kig på mængden af hukommelse i Presario .
2 .
Log på et hukommelseskort producentens hjemmeside som crucial. com eller kingston. com . Disse websteder er alle udstyrede med hukommelse finderne , der tillader computeren ejerne at komme ind fabrikat og model af deres computer og straks finde en kompatibel hukommelsesmodul . Køb den hukommelse , du har brug for , enten direkte fra hjemmesiden eller hos din lokale elektronik butik .
3 .
Sluk for computeren , og fjern strømkablet . Find tilfældet udløseren og fjern computerens sagen . Installer den nye hukommelse ved at skubbe ned forsigtigt, men fast , indtil modulet klikker på plads . Sørg for, at den hvide fastgørelsesklemmerne komme op og holde hukommelse på plads .
4 .
Køb en ny dvd- brænder til at erstatte cd-rom eller cd-rw , der fulgte med din Presario . Priserne på dvd-brændere er kommet ned en hel del , så du skal være i stand til at finde en fremragende brænder for under 100 dollars . Find den eksisterende cd-drevet , skal du fjerne de skruer , der holder den på plads og afmontere kablerne . Skub den nye dvd-brænder på plads , tilslut kablerne og sikre det med skruerne .


Previous:hvordan man kan konvertere en 25-pin kabel til en usb -kabel Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change