hvordan man kan opgradere en macbook harddisk

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-13

Mange MacBook -computere leveres med ordentlige harddiske allerede er installeret. Men hvis du kører en masse programmer , og spare en masse forskellige typer af medier på din computer , kan det være let at løbe tør for plads i en kort periode . Dette er , når det er en god ide at opgradere harddisken . Harddiske er komplekse enheder , men den gode nyhed er , at installere dem i en MacBook laptop er en relativt enkel proces . Det vil tage lidt tid og koncentration at opgradere din harddisk , men du vil være i stand til at gøre det selv .

Du skal bruge:
MacBook
. Penny .
Lille stjerneskruetrækker.
Harddisk.


1 .
Sørg MacBook bærbare computer er slukket , og vend det på hovedet . Indsæt en penny ind i rillen i låsen i plasten batteridækslet , og drej mod uret for at frigøre batteridækslet . Fjern firkantet batteri ved at løfte det op og skubbe det ud af bugten .
2 .
Find metal L-beslag , der løber langs indersiden af batterirummet . Fjern de fire skruer , der holder den på plads med din stjerneskruetrækker og fjern beslaget .
3 .
Find den lille hvide fane, der stikker ud af den korte side af , hvor L-beslag plejede at være . Dette er harddisken fanen . Træk forsigtigt denne fane til at frigive MacBook 's metal harddisk fra sin plads og fjerne det fra computeren .
4 .
Skru de to pinde på hver side af den gamle harddisk , som sikrer metalkabinet over enheden . Fjern metalkabinet fra den gamle harddisk og passe den over den nye harddisk . Fastgør boliger med pinde du har fjernet fra den gamle harddisk .
5 .
Skub den nye harddisk ind i åbningen , med metal stikkene vendt indad og plastiktappen udad . Udskift metal L-beslag og batteriet . Lås batteridækslet på plads , og tænd computeren . Din harddisk er nu opgraderet .


Previous:hvordan du udskifter en IBM cpu strømforsyning Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change