hvordan man kan opgradere en pc strømforsyning

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-04

Et af de vigtigste ( og ofte overset ) komponenter i en computer opbygge er strømforsyningen . Strømforsyningen er den ene komponent, du ikke ønsker at skære hjørner på . En utilstrækkelig strømforsyning kan resultere i nedsat ydelse ( eller slet ingen ) for vigtige komponenter som grafikkort og processorer . Når du udskifter en strømforsyning , vil du ønsker at tage hensyn til, hvor meget strøm dit system skal bruge , derefter tilføje en anden 50 eller 100 watt . Du kan normalt finde den anbefalede mængde strøm behov for minimumssystemkravene af skærmkortet og andre computerkomponenter .

Du skal bruge:
Skruetrækker
. Dirt-frie arbejdsområde .


1 .
Tag din computer fra stikkontakten og tag AC -kablet fra bagsiden af strømforsyningen .
2 .
Skru sagen skruer på bagsiden af computeren . Hvis du bruger en toolless design , drej tænderne mod uret , indtil de falder ud . Skub forsigtigt og træk sagen låget af . Du behøver kun at fjerne dækslet , der fører til komponenten . Hvis du ikke er sikker på der er der , du bliver nødt til at fjerne begge dele.
3 .
Tryk hænderne hårdt mod metalkabinet på din computer sag . Dette vil opfylde alle el du måtte have opbygget . Du bør gøre dette , når du åbner din sag eller anden grund . Statisk elektricitet kan stege dine komponenter så nemt, som en billig strømforsyning .
4 .
Se mod toppen af dit bundkort . Strømforsyningen er den store blok , der er låst på plads . Det er let at genkende , som alle andre komponenter er tilsluttet til det .
5 .
Hold strømforsyningen fast med den ene hånd og samtidig fjerne de fire skruer på bagsiden af strømforsyningen .
6 .
Skub strømforsyningen ud af beslagene , der holder den mod computeren . Hold kablerne tilsluttet .
7 .
Monter den nye strømforsyning i samme situation som den anden. Bekræft, at skruerne er sikret .
8 .
Tilslut de kabler, der stadig er forbundet til det gamle strømforsyningen i de samme havne på den nye . Stikkene er generelt tydeligt mærket . Gør dem langsomt og en ad gangen , vil sikre, at de er der, hvor de skal være. Afhængigt af strømforsyningen og resten af dine komponenter , kan du opleve, at du har ekstra stik til rådighed på den nye strømforsyning .
9 .
Ryd op i kablerne . Når du har alle komponenterne er tilsluttet den nye strømforsyning , skal du placere kablerne , så de ikke blokerer enhver ordning fans eller heatsinks . Et rent tilfælde giver bedre luftgennemstrømning .
10 .
Forbind AC -kablet til bagsiden af strømforsyningen . Tænd for computeren. Hvis du hører bip , er du færdig . Hvis ikke bekræfte, at du har alle stik i det relevante steder på den nye strømforsyning , og prøv igen . Tilslut din sag dækker når du er færdig .


Previous:hvordan man kan justere sikkerhedsindstillingerne for et trådløst netværk på en mac Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change