hvordan man kan opgradere min Compaq Presario pc

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-18

Compaq har længe været et populært navn i verden af stationære og bærbare computere , og Presario linje af computere var en af de top sælgere for mærket . Mange af disse computere er still going strong efter mange års tjeneste , men chancerne er de gamle computere kunne drage fordel af en opgradering . Selv med prisen på nye computere , så lav , er det ofte mere praktisk og mere omkostningseffektivt at opgradere en gammel computer end at købe et nyt
1 .
Køb en dvd -brænder til din Presario computer . Mange ældre Presario -modeller leveres med ældre-stil cd-rom eller cd-rw -drev , men disse dage kan du købe en kvalitet dvd -brænder for godt under 100 dollar . Find sagen udløserhåndtag på din Presario , skal du fjerne tilfælde dække , og find de eksisterende cd -drevet . Fjern de skruer , der holder cd -drevet på plads , og fjern derefter kablerne fra bagsiden . Skub den nye DVD brænder i stedet , i forbindelse derefter kabler og fastgør det med skruerne du har fjernet .
2 .
Log på hjemmesiden for en hukommelse sælger gerne Kingston eller Afgørende at afgøre, hvilken type hukommelse du har brug for at opgradere din Compaq Presario . Et minde opgradering er en af de mest omkostningseffektive opgraderinger du kan gøre , og hukommelse priserne er generelt meget lave . At afgøre, hvilken type hukommelse du har brug for , skal du blot logge på webstedet og bruge hukommelsen konfigurationsværktøj . Dette værktøj vil fortælle dig , hvilken type hukommelse du har brug for , og hvor meget dit system kan holde .
3 .
Find hukommelsesstik på din Presario bundkort ved at lede efter den eksisterende hukommelsesmoduler og hvide klip , der holder dem på plads . Tryk forsigtigt , men fast på hukommelsesmodulet , indtil den sidder helt inde , og sørg for at de hvide fastgørelsesskruer klikker på plads .
4 .
Søg efter andre måder at gøre din Presario nemmere at bruge . Mange Presario -modeller leveres med kun en eller to USB- porte , så at tilføje en USB- hub kan gøre være en udmærket opgradering . Tilføjelse af en enkeltstående grafikkort er en god opgradering så godt, fordi det skærmkort, der var indbygget i bundkortet af disse maskiner var ikke altid den bedste kvalitet .


Previous:hvordan man bruger en usb mikrofon til karaoke Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change