hvordan man kan rense en bærbar skærm af dig selv

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-10

Den bærbare computer LCD-skærmen er en delikat del af den bærbare computer og tilsyneladende den dyreste del af den bærbare computer . Det er vigtigt at tage en god pleje af den bærbare computer skærmen

Du skal bruge: .
? Destilleret vand ? En blød bomuldsklud .


1 .
Opret en blid rengøringsmiddel eller anvende kommercielt tilgængelige rensesæt designet specielt til brug på LCD- skærme ( du kan finde et link til en kilde nederst på denne side) .
2 .
Hvis du ikke bruger en speciel kommerciel renere , er den ideelle løsning almindeligt destilleret vand . Hvis der er mere tung rengøring er behov for en 50/50 blanding af hvid eddike og vand kan også effektive .
3 .
Gør rengøring blandingen og holde det i en lille beholder i nærheden .

4 .
Luk din bærbare computer , før rengøring.
5 .
Påfør løsningen på en meget blød bomuldsklud , såsom en fnugfri microfiber klud eller gamle T-shirt , det er bedre at bruge en fnugfri linse klude i stedet for en bomuldsklud . En stor klud er bedst , da den vil bidrage til at mindske risikoen for at forlade striber henover skærmen fra fingertryk .
6 .
Soak klud til rensning blandingen , så vride den helt ud . Det bør være fugtig men ikke våd . Tør skærmen forsigtigt ned i lange bevægelser snarere end hårde kredse . Tør skærmen af med en tør klud .
7 .
Hvis din skærm er skader , eller du foretrækker at erstatte med bedre, kan du finde et link hvor du kan få en ny i kilde links nær bunden af denne side .

gode råd og advarsler


 • En af mine venner anbefaler en alternativ tilgang til rengøring skærmen indefra . Dette er hans vidnesbyrd , " I begyndelsen var jeg skeptisk over for dette skærmbillede rengøring enhed , men det var bestemt umagen værd , og jeg nu varmt anbefale det til alle , uanset hvor meget din skærm måske brug for det "- se linket til enheden i ressourcer nedenfor .
 • ? Brug ikke papirservietter , væv eller servietter-de kan indeholde træfibre , som kan ridse skærmen . ? Brug enten en blød , fnugfri klud eller en kommercielt tilgængelig rensesæt designet specielt til brug på LCD- skærme . ? Brug en fnugfri microfiber klud er bedst , kan en gammel klud indføre støv . ? Undgå at bruge produkter som Windex fordi disse indeholder ammoniak , og det kan forringe skærmen . ? Brug ikke produkter, der indeholder alkohol , ammoniak eller andre stærke opløsningsmidler . Brug ikke sæbe . ? Undgå at sprøjte væske direkte på LCD- skærmen . ? Det er bedre ikke bruge vand fra hanen , især hvis vandet i dit område er rigt på mineraler . ? Brug kun nok pres til at holde din rengøring tørre på skærmen . ALDRIG presse hårdt på , krat , eller gennemsøge ved rengøring en LCD-skærm . ? Hvis du er i tvivl , test et lille område af skærmen først .


 • Previous:hvordan du bruger din computer til hjemmebrug lyd Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change