hvordan man kan reparere microSD -kort

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-18

Hvis du ejer et digitalt kamera , PDA , smartphone eller mp3- afspiller , der er en god chance den bruger et flytbart microSD -kort til lagring af data . Lille og kompakt , kan disse kort let mistes eller fejlanbragt . Derimod har en anden fælles problem med microSD -kort er deres tendens til at revne eller knække . Når skader på microSD-kort opstår , er det normalt resulterer i brud på read-only låse i bunden af kortet , og det er den del , der skal fastsættes . Den gode nyhed er , at du kan gøre det selv

Du skal bruge: .
Tænger eller bidetang .
Papirclips .
Industrielle lim .


1 .
Find read-only lås på microSD -kort . Det er på den side af kortet nederst , lige over guldet stik tænder. Hvis dit microSD -kort er revnet , vil dække af denne lås har brækket , afslører en lille hul . Det er denne kløft , der skal repareres .
2 .
med en tang , klippe en papirclips , så det er den samme størrelse som den plastiske lås, der afbrød SD -kortet , når det var knækket .

3 .
Ising enderne af papiret klip med industrielle lim . Brug kun en dråbe eller to af lim . Tilføjelse for meget kan resultere i tørrede klumper af lim på dit microSD -kort , der kunne forhindre det passer ind i den relevante slot i en elektronisk anordning .
4 .
Sæt papirclips ind i det hul på microSD -kortet , hvor plastic lås plejede at være . Mont¨¦r papirclips , så den flugter mod siden af kortet .
5 .
Vent limen helt tør og derefter indsætte microSD -kortet i en elektronisk anordning og teste det.


Previous:typer af a / c stikkontakterne & stik Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change