hvordan man kan scanne fra en hk til en pc

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-27

En Hewlett-Packard scanner giver dig mulighed for at overføre dokumenter eller billeder hurtigt til din pc uden at miste de lyse farver og fine kvalitet af de originale dokumenter . Uanset om du ejer en HP scanner eller en alt -i- én printer , der printer, scanner og kopierer , kan du overføre dine dokumenter på din pc til e-mail eller redigere med fotoredigering software . Processen tager kun et par minutter og kræver ingen yderligere leverancer

Du skal bruge: .
Elledning
USB-kabel .
Installations-cd'en .


1 .
Sæt scanner i væggen ved hjælp af ledningen og krog USB -kablet fra scanneren til computeren . Det skal sætte i USB -porten på forsiden af din computer eller på siden af din bærbare computer . Hvis du aldrig har brugt scanneren før , skal du indsætte installations-cd'en i computeren og følg instruktionerne for at oprette din scanner .
2 .
Tryk på " Power " knappen for at tænde på din HP scanner . Vent , til lampen bliver grøn og stoppe med at blinke .
3 .
Løft låget af scanneren og sted den side , du vil scanne nedad . Line up øverste højre hjørne af din side med de tilsvarende hjørne af scanneren. Udjævne rynker eller folder i papiret og omhyggeligt lukke låget .
4 .
Tryk på " Scan " knappen og vente på scanneren til slut . Dokumentet skal åbne på din computer . Hvis det ikke , skal du klikke på " Start " knappen , og vælg "Denne Computer ". Vælg den scanner eller alt-i- én printer på listen og vælge at scanne dokumentet . Dokumentet skal vises på skærmen .

gode råd og advarsler


 • Glem ikke at fjerne dit dokument , når du er færdig med at scanne .
 • Åbn ikke scanneren , mens den scanner .


 • Previous:hvordan man finder ud af, hvor mange mhz din computer har Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change