hvordan man kan sælge kredsløbskort til skrot

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-22

Du kan sælge kredsløbskort i din computer og andet elektronisk udstyr til elektronisk genvindingsvirksomheder eller metal raffinaderier . Printkort indeholder guld og kobber . Genvindingsvirksomheder kan genbruge nogle af elementerne i kredsløb direkte eller smelte ned hele bestyrelsen til at høste ædle metaller . Find genvindingsvirksomheder gennem lokale regeringskontorer eller Internet -søgninger og derefter lære deres behov for at acceptere genanvendt brædder og de priser, de vil betale , som varierer meget
1 .
Ring til din lokale afdeling af offentlige arbejder , sanitet eller energi til at se, om de kan anbefale en printkort køber i dit område . Hvis din by anbefaler et selskab, der er en stor chance for , at det er en velrenommeret virksomhed , der betaler en rimelig markedspris . Ring til enhver anbefalet købere til at bestemme hvilken pris de betaler for kredsløb .
2 .
Brug internettet til at finde metal raffinaderier og elektronik genvindingsvirksomheder i nærheden af dig . Oprette en liste, der omfatter navn , adresse og foretrak kontakt metode ( telefon , e-mail eller personligt besøg ) for hver potentiel køber .
3 .
Ring elektronikken genbrugere . Spørg , hvilke dele de tager , og hvor meget de betaler for kredsløb . Spørg, om de køber brugt computere , der stadig er samlet , eller om du først nødt til at fjerne kredsløb. Du kan være i stand til at sælge andre computer dele af ord , herunder ældre .
4 .
Ring til metal raffinaderier på din liste at afgøre, om de køber kredsløb og til hvilken pris . Ikke alle metal raffinaderier tage kredsløb.
5 .
Tjek daglige metalpriserne på de ædle metaller Raffineret hjemmeside ved hjælp af deres " Markets at a Glance "fanen , som viser dag-til-dag ændringer i metalpriser for den aktuelle måned . Forskning fortid metal prisfastsættelse for at finde ud af, om nu er et godt tidspunkt at sælge til en metal raffinaderi . Overveje at overvåge metalpriser for en måned før at sælge din printkort .
6 .
Søg uden for dit community hvis du ikke kan finde en køber i nærheden . Diskuter shipping politik for købere ikke i dit område . Hvem betaler for forsendelse ? Hvornår skal du modtage betaling ? Vil det være en check , et depositum til en web-baseret service eller en anden form for udveksling ?
7 .
Vælg en køber er baseret på den vifte af priser , du har opdaget og let afslutte salget . Du foretrækker måske at acceptere en lidt lavere sats for dit kredsløb end at vente på en højere betaling for at blive sendt til dig .

gode råd og advarsler


  • Hvis du har kun en eller to printplader , så spørg de lokale computer dele og computer reparation butikker , hvis de ønsker at købe printkort til genanvendelse eller til at høste genbrugelige stykker . Prøv udstationering en annonce på Craigslist eller andre websteder til at sælge eller handel din gamle printkort .


  • Previous:hvordan man skifter mellem computere og mini KVM-switch Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change