hvordan man kan sætte ebøger på Amazon Kindle

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-02

Amazon Kindle har bragt en masse opmærksomhed til det elektroniske bogmarked . Med trådløs adgang til Amazon boghandel , browsing og købe nye udgivelser har aldrig været nemmere . Amazon har også gjort Kindle 's management software til rådighed for downloading , som vil give folk til at læse Kindle bøger på en stationær eller bærbar computer så godt. Ved at forbinde Kindle til computeren , kan du nemt flytte bøger fra din computer til Kindle

Du skal bruge: .
USB -kabel


1
. Download eBook til din computer fra Kindle butik eller enhver anden ressource, som har indhold i overensstemmelse med Kindle . Tilslut Kindle til computeren med det medfølgende USB-kabel med enheden .
2 .
Dobbeltklik på "Denne computer " ikonet for at åbne det . Find den Kindle på listen over tilgængelige drev . Dobbeltklik på Kindle drevet for at åbne det , og derefter åbne Kindle 's mappen Dokumenter .
3 .
Højreklik på den bog eller dokument, du ønsker at flytte til Kindle og vælg " Kopi. " Højre-klik i Kindle dokument mappe og vælge " Sæt ind ". Afbryd Kindle at genstarte interface og find derefter din overføres bog eller et dokument.

gode råd og advarsler


 • Der er en masse gode hjemmesider, som tilbyder gratis ebøger i PDF- format . Brug ovenstående trin for at flytte gratis bøger eller andre PDF dokumenter til Kindle .
 • Ikke alle PDF-dokumenter vises korrekt , og store filer kan bremse Kindle ned . Vær forsigtig , når du vælger indhold at overføre til Kindle .


 • Previous:forskelle mellem en primær og en udvidet partition Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change