hvordan man kan slette harddiske

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-23

Slet en harddisk når du har behov for at gøre dataene til stede på drevet utilgængelige for normal brug . Sletning af data fuldstændigt fra en harddisk kræver en fuld formatering af drevet . Formatering af drevet fjerner filerne fra filen tabellerne over deres placering på drevet , og forbereder indsatsen for nye oplysninger

Macintosh


1 .
Open "Programmer " på dit system drev . I " Programmer "," Disk Utility " åbne " Hjælpeprogrammer "og derefter dobbeltklik for at åbne et vindue viser en liste over alle drev er til stede på dit system .
2 .
Vælg drev kræver sletning og derefter klikke på " Slet "-fanen .
3 .
Vælg " Volume Format " fra listen over valgmuligheder. Vælg et format indstilling eller fortsætte med Mac OS standard .
4 .
Skriv et navn til disken i navnefeltet .
5 .

Klik på " Slet " for at slette alle data på drevet , hvilket gør filerne utilgængelige .

Windows


1 .
Tryk på " Start "knappen og adgang " Windows File Manager ". Dette vil vise en liste over drev til stede på dit system .
2 .
Højreklik på det børsnoterede drev , du ønsker at slette , rulle ned i pop-op-menuen og vælge "Format "for at åbne Format vinduet .

3 .
Brug rullemenuerne til at vælge af kapaciteten på din harddisk , til filsystemet , du ønsker brug og allokeringsenhed størrelse, som repræsenterer den mindste mængde plads på harddisken Windows skal bruge til at holde en fil .
4 .
Placer drevnavn i " Volume Label " feltet , så enten fortsætte med den standard format, som vil skanne din harddisk for skader , da det fjerner de filer , eller en hurtig format , der fjerner filerne uden scanningen . Klik på " Start " for at slette drevet .

gode råd og advarsler


  • Alle data på harddiske vil blive slettet under formateringen . Men dataene kan hentes ved hjælp af specialiseret software og procedurer . Fra fortrolige fjernelse af filer , udføre en harddisk tørre ved hjælp af en specialiseret software til at formatere og overskrive drevet med tilfældige data .


  • Previous:hvordan man kan lave den dvd - rom i en bærbar Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change