hvordan man kan slippe af edb- støj

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-24

Forsøger at fokusere på projektet ved hånden kan være svært , når du er distraheret af støj fra din computer . Heldigvis er der kun et par årsager til computer støj , og de fleste kan undgås . De væsentligste årsager til støj er fans , harddiske og optiske drev . De to første er fixable , den sidste er ikke rigtig fixable

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker
. . Skruetrækker .
Udskiftning fans .
Bred elastikker ( bredde af broccoli elastikker ) .
Zip bånd .
Udskiftning kølelegemer ( ekstraudstyr) .


1 .
Du skal først afgøre, hvilken støj ( r ) genere dig mest. Harddisken generelt gør en snurrende lyd , der giver genlyd gennem sag samt en clacking lyd , når den bliver tilgængelig . Fans , på den anden side gøre en høj pitch klynker lyd , men ingen clacking . Den optiske drev i almindelighed kun larmer når de bliver tilgængelige og kan normalt blive tolereret. De fans vil være placeret på CPU , strømforsyning og undertiden grafikkortet . En eller flere vil undertiden være knyttet til sagen selv .
2 .
Sluk , og tag din computer . Måle alle disse fans ( i mm ) , note deres magt stiktyper , og køb udskiftninger . Hvad du skal kigge efter , er en fan med den højeste flow ( kubikfod per minut eller CFM ) med den laveste støj ( decibel eller dB ) . Ventilatorer med kuglelejer tendens til at være højest , men er de mest holdbare og har mest strøm . Ventilatorer med glidelejer er meget mindre støjende , men er ikke så holdbare eller så stærk .
3 .
Kits eksisterer der giver dig mulighed for at suspendere din harddisk fra elastiske materialer til at dæmpe transmissionen af støj . Hvis harddisken støj generer dig for meget , kan du indstille det inde i sagen med en række af gummi bånd og lynlås bånd . Zip binde elastikker til computeren sagen , og strække dem rundt på harddisken for at støtte den.

gode råd og advarsler


 • Alternative metoder til beroligende en computer er muligt , såsom flydende køling og solid state- varme dræn , men de omkostninger, risici og potentielle fordele holde dem fra at være en nem løsning til computer støj . Derudover søge på internettet for programmer , der giver dig mulighed for at kontrollere hastigheden på din computer fans . Der findes mange forskellige programmer , men hver vil kun arbejde med visse kombinationer .
 • Vær meget forsigtig , når du ændrer CPU blæseren. For meget kraft kan beskadige din kølelegeme og /eller din CPU .


 • Previous:hvordan du udskifter ventilator i en desktop pc Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change