hvordan man kan slippe af med en lodret linje på en computerskærm

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-25

Normalt er der ikke meget at bemærke om din skærm , indtil noget går galt . Det er enten et bevis på pålideligheden af monitorer på tværs af producenten spektrum, eller betyder det skærme bliver opgraderet , når computere gør det, så de aldrig har tid til at bære ud . Uanset hvad , når linier, som starter vises på din skærm , er der lidt du kan gøre , bortset fra nogle fejlfinding at afgøre , om du faktisk har en skærm problem , eller der er en anden årsag

Du skal bruge: .
Fan ( valgfri ) .


1 .
Kontroller kablerne . Det kan være meget simplificeret , men hvis din skærm er tilsluttet via et serielt kabel , kan en af stifterne kan bøjes eller mangler . Dette kan forårsage let vise problemer , herunder en lodret linje . Hvis du bruger en USB , kan du prøve et andet kabel og se om problemet fortsætter .
2 .
Opdater dit grafikkort driver . Nogle diskrete kort har en opdateringsfunktion i properties vinduet for enheden . Højreklik på dit grafikkort i programmerne listen , og vælg " Egenskaber . " Opdateringen vil være en knap under " Drivers " fanen , hvis enheden er så udstyret. Hvis ikke , kan du besøge producentens hjemmeside og søg efter den nyeste driver til dit modelnummer . Opdateret video-drivere kunne løse problemet .

3 .
Placer en kasse fan direkte bag computerens indtag afløb for ekstra køling . Nogle gange hvis der er problemer med systemet , kan dine komponenter køre for varmt . nedkølingen computeren fjerner linjen , du kender har du en overophedning problem , ikke en skærm problem . Du kan prøve at rense de interne med dåse luft . Fjern bolig , og grundigt blæse støv , hår eller gulvtaeppefibre væk fra blæseren og væk fra mor bord . Mens du er der , kan du kontrollere, om der er nogen indlysende løse forbindelser .
4 .
Tilslut skærmen til en anden computer , hvis du har en til rådighed . Dette er sandsynligvis den mest definitive test af din skærm sundhed . Hvis du har en linje, når skærmen er sluttet til en anden maskine , er det sandsynlige tidspunkt for en ny skærm . Så frustrerende , som det lyder , tage ud en af dagens monitorer i et forsøg på at reparere det er dyrere end at købe en erstatning .
5 .
Hvis du ikke har en anden computer til rådighed , Prøv at lukke computeren ned , men lade strømmen til skærmen . Brug af knapperne på skærmen falsen (hvis du har dem ) , skal du ringe op indstillingerne . Hvis den linje vises i menuen , ligesom den gjorde i video fra din computer , så du helt har en skærm problem . Udskiftning er sandsynligvis i orden .

gode råd og advarsler


  • Det skader aldrig at kalde producenten for at give din utilfredshed , hvis enheden kun er lidt uden for garanti . Hvis det er ti år gamle , ikke gider . men du kan blive positivt overrasket , hvis garantien kun lige gået


  • Previous:hvordan man kan genoprette en pc formateret harddisk på en Mac Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change