hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til 3g

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-19

Udrulningen af 3G bredbåndsnet inden cellulære luftfartsselskaber har gjort det muligt at få adgang til internettet fra steder, der anvendes til at have nogen dækning . Mens mange brugere få adgang til net fra deres mobiltelefoner , andre nyder den bekvemmelighed i at bruge en bærbar computer. Denne metode kræver at have en mobil bredbånd dataplan fra transportøren og brug af en kompatibel 3G USB -modem

Du skal bruge: .
SIM -kort ( ekstraudstyr )
. 3G USB modem .


1 .
Indsæt SIM -kortet i USB- modem , hvis din udbyder kræver det . Luftfartsselskaber som AT T og T-Mobile bruge SIM- kort --- en lille , fingernegl størrelse kort , som indeholder dine personlige cellulære oplysninger . Fjern plastikhætten fra modemet , og sæt SIM -kortet i holderen, indtil det klikker på plads . Sæt låget .
2 .
Tænd den bærbare computer . Sæt USB- modemmet til en ledig USB -port på den bærbare .
3 .
Installer softwaren ved hjælp af automatiske installationsguiden . Guiden skal starte , når den bærbare computer anerkender tilstedeværelsen af den nye modem . Følg anvisningerne , acceptere licensaftalen, og klik på " Install " , indtil et vindue fortæller dig , at installationen er fuldført . Genstart den bærbare computer , hvis du bliver bedt om .
4 .
forbindelse til 3G med USB -modem ved at åbne den software program, der er installeret . Dette kan normalt findes som en genvej på skrivebordet eller ved at åbne Start -menuen , klikke på " Alle programmer " og leder efter et program , der har navnet på dit trådløse operatør i det . Se efter en mulighed for at " Connect ". Vælg denne for at aktivere forbindelsen .
5 .
Åbn en webbrowser for at teste modemmet .

gode råd og advarsler


 • Nogle laptops er tilgængelige med integrerede 3G modem , der ikke kræver installation af en ekstern enhed .
 • 3G-dækning er ikke tilgængelig i alle områder . Check med din udbyder for at se , om dit område er dækket .


 • Previous:hvordan man kan tilslutte en mikrofon til en usb hub Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change