hvordan man kan tilslutte en mikrofon til en usb hub

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-19

Du kan tilslutte næsten enhver form for hardware til en computer via USB -porten . Desværre har mange systemer ikke er udstyret med nok USB- porte til at opfylde ethvert behov . Den gode nyhed er, at hvis du tilslutter en USB -hub , vil du være i stand til at tilslutte flere USB- enheder , herunder computer mikrofon

Du skal bruge: .
USB -hub
. Mikrofon .
Driver installations-cd'en ( r ) .


1 .
Find en ledig USB- port på computeren . Hvis du ikke har en åben , kan du fjerne enheden i øjeblikket tilsluttet , og tilslut den til din hub efter hub er tilsluttet .
2 .
Sæt kablet løbe ud af navet i det åbne USB- port . Tilslut den enhed, du afbrydes i en af de tilgængelige slots på USB- hub .
3 .
Sæt hub 's driverinstallationen disk, hvis man kom med enheden . Selv om de fleste hubs er plug-and- play -enheder , gøre nogle kræver, at du installere en driver . Driverinstallationen Guiden starter , når du indsætter disken . Følg korte anvisningerne for at fuldføre installationen .
4 .
Slut USB-mikrofon ind i et af de åbne USB slots på navet . Tænd for mikrofonen , hvis en afbryderen er til stede .
5 .
Hvis du har indsat en installation disk til en hub , skal du fjerne det og indsætte mikrofonen chauffør installations-cd'en. Vent , indtil installationsguiden til at lancere , og følg derefter anvisningerne , der forlader alle indstillinger som standardindstillingerne . Afslut prompter og installationen er færdig . Du kan nu bruge din USB-mikrofon med USB -hub .


Previous:hvordan man kan kopiere en mini SD -kort Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change