hvordan man kan tjene penge med din faxmaskine

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-17

Du tror måske, at faxmaskiner er forældede , men sandheden er , at millioner af mennesker stadig bruge dem til at videregive oplysninger fra virksomhed til virksomhed eller personlig brug . Selv om de sandsynligvis ikke vil være omkring for meget længere , hvis du stadig ønsker at udnytte dette marked så er du nødt til at begynde at indsamle levedygtige faxnumre

Du skal bruge: .
Faxmaskine
Printer /zcanner .
Multi-telefonlinje .

Business to Business fax


1 .
gang med at bruge fax til at øge din personlige eller forretningsmæssige omsætning. Uanset om din et rejsebureau , der tilbyder pakkerejser , eller du har en rabat på printerblæk refill , kan du lovligt tjene penge ved blot at faxe virksomheder med dine oplysninger . Satsen for lukningen er lille , men du kan sende informationer til næsten ingenting . Så længe du har en god telefon plan, der giver dig mulighed for at faxe næsten hvor som helst for en fast sats så himlen er grænsen .
2 .
Træk tidligere kunder tilbage i døren ved at faxe dem tilbyder at produkter, de kan have behov for refill eller nye opdateringer om tjenester, de kunne være interesseret i at bestille . Prøv ikke at chikanere folk med daglige faxer , men snarere måske en måned eller hver anden måned påmindelse om aktuelle tilbud .
3 .
Grib opmærksomhed på den person, trække faxen ud af maskinen med nogle store fed udsagn . Selv hvis det ikke spændende i det mindste burde ligne det er noget fantastisk . Bruge fed Impact skrifttyper og ord som " New ", " Update "," Save "og " Free " for at lokke nogen til mindst give det videre til nogen, der kunne være interesseret . Det er et lotteri , så husk jo mere du sender ud højere procentdel af afkast . Ikke bare sende tilfældige faxer over hele kloden . Bestem din målgruppe og fokusere din opmærksomhed på det , og du vil se din største succes .


Previous:hvordan man kan unformat sd -kort Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change