hvordan man kan unformat sd -kort

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-17

Uanset om du bruger et digitalt kamera , smartphone eller mp3- afspiller , har du sikkert en masse af vigtige data gemt på enhedens Secure Digital ( SD ) kort . Disse data kan blive kompromitteret , hvis du indsætter dit SD -kortet i en anden enhed . Den nye enhed kan omformatere kortet , hvilket potentielt kan medføre tab af data. Hvis dette sker , kan det være nødvendigt at unformat SD -kortet til at hente dine data . Den gode nyhed er , at der er en måde at unformat et SD -kort dig selv-alt det kræver er et freeware ( gratis software ) og en lidt tid .

Du skal bruge: .
Data recovery program nu!


1
Åbn din internetbrowser , og navigere til startsiden for en data opsving freeware site ( se . linkene i Resource afsnit) . Hent det program, du vælger . Den eneste måde at unformat dit SD -kort selv , er at bruge en af disse gratis datagendannelse programmer .
2 .
Sæt dit SD -kortet i den korrekte holder på din computer . Til pc'er , er det SD-kort i nærheden af diskskuffen . Hvis du bruger en MAC , skal du indsætte dit SD -kortet i sin passende enhed ( digital kamera , MP3 -afspiller ) , og slutte enheden til computeren via USB -porten på din Mac .
3 .
Åben freeware program , du for nylig hentet ved at klikke på ikonet på skrivebordet på din computer.
4 .
Vælg " Mac "Eller " PC " fra hovedmenuen i programmet .
5 .
Vælg " Data Recovery "fra listen over funktionsmuligheder . Programmet begynder processen med at unformatting det formaterede SD- kortet til at inddrive eventuelt mistede data på kortet .
6 .
Vent på edb-program for at afslutte unformatting kortet og lokalisere data . Vil du vide, hvornår den er færdig , når statuslinjen på programmet skærmen er komplet . Bagefter er alle tabte data vises i et vindue i programmet , og dit micro SD -kort uformateret .


Previous:hvordan du installerer en SATA controller kort Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink



 

Kommentarer

Code:
change