hvordan man kan være vært for en videokonference

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-03

Webkonferencer giver dig mulighed for at holde møder med kolleger , der arbejder på afstand . I modsætning til konference opkald, kun lader dig høre stemmen på den person, på den anden linje , webkonferencer kan du se din kollega bor på computerskærmen , så du kan få en mere interaktiv møde . Webkonferencer kan også bruges til undervisning, online- events og kundesupport . Det er også en alsidig måde at holde et møde , siden du opfylde stort set , hvilket betyder, at ingen installation af programmet er påkrævet.

Du skal bruge:
Computer med tastatur
. Webcam.
Internetadgang .
Web konference møde konto .


1 .
Organisere webkonference mødet . For dig at have en vellykket webkonference , skal deltagerne have et sæt tidsplan for, hvornår til at tilslutte sig internettet opkaldet . Indstilling af tidsplanen først vil give dig mulighed for at få en optælling og give dig tid til at få deltageren svar .
2 .
Find webkonference virksomhed, der passer til dine behov . Der er en masse webkonferencer tjenester derude fra virksomheder som Webex , Wengo Møde og Mega møde . Hver af disse tjenester er forskellige , så det er bedst, at du ved, hvor mange deltagere kommer til at være i mødet . For eksempel , mens Mega Møde tilbyder 16 live video -skærme , Webex tilbyder 25 .
3 .
Tilmeld dig en konto med en webkonference vært . Den store ting om web konferencer er softwaren på nettet , så der er ingen grund til at installere et program på din computer . Dette gør det også lettere for dine deltagere til at deltage , da de ikke behøver at installere programmer og tage sig af tekniske problemer med kompatibilitet .
4 .
Tjek om alle dine deltagere har det rette udstyr . Selv om mødet er web-baseret , er de stadig nødt til at have en computer og et webcam til at deltage fuldt ud i webkonference .
5 .
Udnyt alle funktionerne i webkonference ansøgningen . Da du er vært for dette møde , så sørg for , at du bruger de ressourcer til rådighed for dig til at sende din besked eller agenda igennem. I en web konference møde , kan du chatte , nuværende filer med Office-programmer og endda sende filer til dine mødedeltagere .


Previous:hvordan man kan defragmentere en iMac Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change