hvordan man kan vide , om en tablet pc er for dig

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-10

Tablet PC 's synes at være tale af byen sidst . Mange edb-virksomheder har bygget , eller er leger med tanken om at producere en tablet stil computer . Valg eller ej en tablet er for dig , kan være et vigtigt valg , når de overvejer at købe en ny computer

Du skal bruge: .
tid til forskning dine muligheder
.
Penge til at købe din Tablet PC .
.


1 .
træffer beslutningen om at købe en tablet pc kan være svært . Der er mange ting at tage hensyn til .
2 .
størrelse . Tabletterne er normalt mindre end din standard laptop . Nogle tabletter er bærbare designet , men har en drejelig , så skærmen kan vendes rundt . Tænk på , hvis du ønsker at bære noget omkring dette potentielt kan være tung . Fremtidige modeller kan være mindre og let selv .
3 .
Performance . Fordi en Tablet PC er mindre , de dele er nødvendigt at være mindre , hvilket gør det sværere at sætte den hurtigste komponenter i tabletten. Teknologi, er dog at forbedre og tabletter bliver hurtigere og hurtigere .
4 .
Formål . Tablet PC 's kan være stor for på farten person . Kunstnere elsker at være i stand til at skitsere , eller en studerende til at skrive noter i en klasse . Mange tabletter kan dobbelt så meget som en e-reader .
5 .
Behov vs Want . Tabletterne er helt cool . Men kan en tablet pc behov for anvendelse af computer . Dette er en vigtig ting at tænke over. Vil du have en tablet , fordi det kan opfylde dine pc behov , eller skal du overveje en bærbar eller stationær computer .

gode råd og advarsler


 • Hvis du bruger en masse penge på en computer eller Tablet PC , så sørg for du har gjort så meget forskning som du kan . Få den computer , du ønsker og har brug for, og ikke har nogen anger .
 • Må ikke købe en computer på impuls . Du kan sidde fast med en luns af metal du ikke kan lide eller kan bruge effektivt .


 • Previous:hvordan man kan genbruge brugte edb-udstyr , reservedele og tilbehør Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change