hvordan man skifter mellem computere og mini KVM-switch

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-21

Hvis du har brug for at arbejde med flere computere , men har en begrænset mængde plads til rådighed , installation af en KVM-switch kan være en glimrende løsning . Når du har at KVM switch på plads , vil du være i stand til at dele en enkelt tastatur, skærm og mus blandt en række forskellige computere ved et tryk på en knap

Du skal bruge: .
Computere
Skærme .
Tastatur og mus .
Monitor .
USB -kabler .
KVM kabler .


1 .
Sæt din ekstern skærm til video -porten på KVM-switch. Den video port vil blive små og næsten firkantet , og på mange KVM switche vil det være blåt .
2 .
Slut dit tastatur og mus til portene på KVM-switch. Hvis du har en PS /2 KVM switch , vil havnene være lille og rund . Hvis du har en USB-baseret KVM switch , vil du se flad forbindelser . Vedhæft din PS /2 eller USB mus og tastatur til de relevante porte på KVM-switch.
3 .
Slut ledningen til bagsiden af KVM-switch og magt den. Du bør se en indikatorlampe tændes , når du tænder for apparatet.
4 .
Slut hver af dine computere til en port på KVM-switch. Afhængigt af udformningen af KVM switch kan du være i stand til at oprette forbindelse så få som to eller så mange som otte computere til samme KVM-switch. Du skal tilslutte en KVM kabel til hver havn-dette kabel vil oprette forbindelse til skærm, mus og tastatur porte på hver af dine computere . Dette kabel gør det muligt for computeren at kommunikere med kontakten .
5 .
Find knapper på forsiden af KVM-switch. Der vil være en knap for hver af portene på KVM switch , og tryk på knappen vil skifte skærmen til pc, du valgte . For at gøre det lettere at skifte mellem computere , kan du ønsker at mærke hver havn med navnet på pc'en . For eksempel , den første port på din KVM-switch er dit kontor computer , og den anden er din hjemme-pc , kan du mærke hver havn som sådan . Det vil gøre det nemmere at arbejde med flere computere samtidig .


Previous:hvordan man formatere en skrivbar cd til at brænde musik til det Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change