hvordan man tilføjer en fan til en computer skrivebord

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-20

Tilføjelse af en fan til en computer skrivebord kan hjælpe enten du eller din computer holde køligt under varme forhold , der strækker din evne til at koncentrere eller levetiden for din computer . Tilføjelse af en fan til en computer skrivebord er en simpel procedure, som kan opnås ved nogen . Faktisk kan hele operationen afsluttes på mindre end fem minutter. Bare husk , at computer fans kommer i mange forskellige former og størrelser , så vær sikker på, at du finder en , der vil passe til din valgte skrivebord

Du skal bruge:
Clip -on skrivebord fan .


1 .
Clamp blæseren til kanten af dit skrivebord , enten mod dig eller din computer tårn , afhængigt af dit behov. Mens fans kan variere , er dette oftest udført ved at klemme lås sammen som en tøjklemme .
2 .
Tilslut blæser til stikkontakten . Drej ventilatoren op til sit højeste indstilling for at teste , om ventilatoren er forsvarligt monteret på bordet , før du fortsætter med din computer opgaver .
3 .
Juster roterende option på blæseren ( dette er typisk en lille knop på toppen af den fan, der enten låser den på plads eller lader det til at rotere frit) , således at luftstrømmen peger hele tiden på din computer ( eller dig) til at optimere din afkøling indsats .


Previous:hvordan man helt igen gør din computer Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change