hvordan man tilslutte en anden skærm til min pc

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-06

Tilføjelsen af en anden skærm til computeren opsætning vil bidrage til at øge din produktivitet og din evne til at multitaske . To skærme vil også give dig mulighed for visuelt forskellige opgaver med til at holde dit fokus på ¨¦n opgave ad gangen . Denne opgradering er blevet meget mere populære i disse dage og er næsten plug and play . Det er nyttigt at få en ny skærm, der er samme mærke og model som den skærm, du allerede bruger . Dette vil øge din dual skærm oplevelse

Du skal bruge: .
Ny video kort.
Ekstra skærm .
Phillips skruetrækker .


1 .
Strøm computeren ned og afmontere det fra stikkontakten . Fjern den venstre ( mens computeren er mod dig ) computer tilfælde panel . Dette kan gøres ved at fjerne de to Phillips skruer , der holder panelet til sagen .
2 .
Check for en computer ekspansion slot på dit bundkort . Du bør se to eller tre vandrette rektangulære udvidelsespladser , der vil give dig mulighed for at udvide funktionaliteten af din computer . Disse slots kommer i tre typer . PCI slots , VGA slots og PCI Express-pladser . Identificere, hvilken type af spilleautomater din have ( se linket under ressourcer til yderligere hjælp ) og købe en video card at udfylde dette slot .
3 .
Fjern dækslet fra sagen , at rederierne op med din rådighed ekspansion slot. Normalt er denne koagel dækning kan enten være smuttede ud eller fjernes ved at skrue en Phillips skrue , der holder denne dækning på . Sæt dit nye grafikkort ind i den relevante udvidelsesstikket.
4 .
Skub den nye video -kortet i åbningen . Du kan høre nogle knasende , dette er normalt . Vær sikker på , at kortet er placeret solidt i åbningen . Fastgør videokort til computeren sagen ved at skrue helt ned med en stjerneskruetrækker skrue .
5 .
Sæt computeren sidepanel og de to Phillips skruer, der holder den . Sæt nye skærm ind i det nye grafikkort . Sæt stikket i og tænde for din computer . Sikre , at begge skærme er tændt . Din gamle skærm bør fortsat fungere som den primære skærm . Det betyder, at computeren vil skærmen for at , der overvåger først . Den anden skærm kan flimre .
6 .
Højreklik på skrivebordet på computeren , når den er helt startet op . Vælg egenskaber . Vælg fanen Skærm ved at klikke på det . Du vil bemærke en drop down boks , der viser hver skærmen tilsluttet din computer . Klik på den sekundære skærm og tryk enter . Du vil bemærke en tom boks, der siger " omfang Windows-skrivebordet til denne skærm ". Sæt et flueben i denne boks , og din nye skærm skal gå mørke. Når skærmen kommer tilbage på det vil fungere som en forlængelse af din gamle skærm . Du skulle nu være i stand til at trække vinduer fra den ene skærm til den anden .

gode råd og advarsler


  • Når man arbejder med computere , elektrisk stød er altid en risiko .


  • Previous:hvad betyder . img filtypenavnet betyde ? Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change