ink - jet teknologi

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-16

Ink -jet teknologien blev oprindelig patenteret i 1867 af Lord Kelvin , som brugte ioniseret blæk til den elektriske telegraf . Dag , forbrugere og virksomheder er afhængige af ink-jet printere som økonomisk og effektive løsninger for dokumenter , fotos og print-on fødevarer , såsom kager

Historie

Ifølge 19. sep 202 artikel i The Economist , Siemens producerede den første kontinuerlige ink-jet printer i 1951 . Den første termiske inkjet- printer blev opfundet samtidigt og uafhængigt af forskere på Hewlett-Packard ( USA ) og hos Canon ( Japan ) .

Betydning

Præcis kontrol spray af blæk på papir er kernen af ink-jet teknologi til at producere billeder med høj opløsning . Eftersom virkningen printere , såsom dot-matrix og termiske printere , er ikke i stand til at producere billeder med høj opløsning , ink-jet printere voksede i popularitet .

Funktion

Ink-jet printere sprede blæk ved hjælp af varme til at anvende et anfald af blæk på papir . Inkjet -printere bruger proprietære termisk print hoveder, der spray blæk fra toppen eller siden af blækprintere ( såsom mikro-piezoelectic printer hoveder fra Epson ) .

Fordele

Den fine spray anvendes af byger af blæk producere højopløselige billeder består af prikker for blæk . Ink-jet teknologi gør det muligt printere til kommerciel udvikling , der er billigere , bærbare , energieffektive og støjsvage end virkningen printere og nogle laserprintere .

Fun Facts

Den første forbruger ink-jet printere var ThinkJet af Hewlett-Packard og den BubbleJet af Canon i 1984 og 1985 , hhv. Ink-jet printere anvender fødevarer-grade blæk producerer fine billeder på kager .


Previous:hvordan man finder Intel bundkort numre Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change