instruktioner for at installere hukommelse i en toshiba medbragt labtop

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-01

Random Access Memory , også kendt som RAM eller " hukommelse " funktioner i en computer som en servitrice 's serveringsfad i en travl restaurant . Hvis pladen er lille , servitrice har at gøre flere ture frem og tilbage fra køkkenet med henblik på at tjene et måltid . En større serveringsfad giver færre ture og hurtigere service . Tilføje mere hukommelse til en Toshiba bærbar computer vil gøre det køre hurtigere , og det er en opgradering , at en ejer kan gøre

" Flavors " af Memory

Moderne Toshiba notebook bruger en slags RAM kendt som " SDRAM " pinde . SDRAM kommer i en række forskellige clock hastigheder eller " smag . " Clock hastigheder på DDR 266/PC-2100 , DDR333/PC-2700 , DDR400/PC-3200 , DDR2-400/PC-3200 , DDR2-533/PC-4200 og DDR2-667/PC-5300 er almindelige i moderne laptops . Den " DDR " nummer hører til de klokfrekvens kræves af den bærbare computer bundkortet . Din Toshiba bærbar blev bygget til at acceptere en af disse former for hukommelse , og ingen andre . I de fleste tilfælde kan du ikke erstatte en pind af PC -4200 til en pind af PC -3200 , for eksempel . Du kan finde ud af, hvilken type RAM du har brug for ved at besøge Toshiba hjemmeside eller afgørende . com .

Hvor mange , hvor meget

Toshiba eller Crucial websites vil også fortælle dig , hvor mange RAM slots er til rådighed til at acceptere en memory stick . Nogle laptops kommer med to slots , men en af dem er skjult inde i indre funktioner af den bærbare computer , dette kaldes " permanent " RAM , som ikke bør ændres . Men i det mindste en slot , og de fleste gange begge slots , er let tilgængelige bag en aftagelig plade i bunden af den bærbare computer . Tobisha og crucial. com kan fortælle dig , hvor meget hukommelse kan installeres på hver plads . Du kan ikke overstige mængden af RAM accepteret i et slot . For eksempel , hvis du har to åbne slots , og hver slot accepterer en højst 1 GB RAM , din maksimale opgraderingen er to pinde på 1GB RAM til i alt 2 GB RAM. " Maxxing ud " din hukommelse , læsning så meget RAM, som systemet vil tage , er altid en god idé . Dette gælder især , hvis du har langsommere Vista-operativsystemet .

To Better Than One

Installation to pinde af samme RAM er bedre end bare en pind . Installere to pinde af forskellig kapacitet , som en pind af 512MB RAM og en stok af 1GB RAM er acceptabelt ( så længe de er begge af samme clock-hastighed smag ) , men den bærbare computer vil ikke lide det så meget som at have to matchende sticks . Hvad er ikke acceptabelt , er en pind af 512MB RAM PC -2100 og en stok af 1GB RAM PC -2700 . Mens den bærbare computer kan synes at fungere normalt på overfladen , vil uligheden i clock hastigheder belaste systemet . Nogle Toshiba bærbare computere , lige ud af fabrikken , må kun have én pind installeret , bør du opgradere til en anden pind , så snart du kan for bedste ydeevne

udskiftning og opgradering RAM

Du kan ændre dine ram, . Sluk din bærbare computer og fjerne batteriet . Vend den bærbare computer over og undersøge bunden paneler . De fleste producenter markerer RAM havnen med et symbol, der ligner en RAM stick . Brug en guldsmed 's Phillips hoved skruetrækker til at fjerne portdæksel . Du vil se de nuværende RAM sticks installeret i en "bank " af slots . På begge sider af RAM stick , vil du finde to sølv faner , og når du deprimeret dem indad , vil de frigive RAM fra åbningen . Fjerne den gamle stok . Sæt den nye vædder i pladsen , de tænder på pinden er konfigureret , så stokken kun vil indsætte korrekt i én retning . Tryk derefter ned på RAM stick forsigtigt for at låse det på plads mellem de to sølv faner . Du skal blot geninstallere portdæksel , genstart den bærbare computer , og nyd den hurtigere ydeevne .


Previous:en tutorial til pc disk skuffe reparation Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change