instruktioner til at synkronisere instinkt for at en mac computer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-02

Samsung Instinct smartphone er et populært alternativ til iPhone og har mange af de samme funktioner . Desværre for mange Mac -brugere integrationen mellem de to platforme er ikke perfekt . Men et par løsninger giver mulighed for de fleste af de vigtige informationer om din Mac , der skal overføres til Instinct

Synkroniser iCal med Google Calendar

Selvom iCal ikke linker op med Instinct , Google Kalender gør , og Google Kalender kan linke med iCal . Download den mobile Google Sync app fra Samsung App Store for at komme i gang . Derefter oprette din iCal til at synkronisere med Google Calendar .

Kom til en vane at evigt synkronisering dine iCal med Google Calendar . Dette kan arbejde fra begge ender . På den ene side kan du holde din Instinct ajour med dine iCal tidsplan , men fjernbetjeningen redigering tilgængelige med Google Kalender er en god egenskab at have på farten .

Apples Mobile Me service synkroniseres til iCal som godt . De tre kan bruges til at triangulere tidsplanen på farten og i sidste ende kæde det sammen med Instinct .

Kom Musik på telefonen

Det er en lidt mere besværlig end Google Kalender løsning, men SD- kortet i Instinct er kompatibel med Mac ( hvis du har en læser eller indbygget slot til en Macpro eller Macbook Pro ) .

Når kortet sidder i computeren der skulle være mapper oprettes for Pictures ( DCIM ) Media (Film ) og Music . Manuelt trække filer til disse mapper er den hurtigste måde at få filerne over på Instinct .

Konverter alle iTunes- kodede filer ( . mp4 eller AAC ) i MP3-filer. De vil stadig kunne læses af din Instinct samt eventuelle digital bærbar musikafspiller .


Previous:hvordan man kan rense din pc med luft Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change