kan du brænde en lyd- cd på en DVD ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-26

Tage kopier af audio -cd'er er en populær måde at håndtere det oprindelige fare vild , beskadiget eller stjålet . Du kan dog undre sig over anvendeligheden af kopiering en lyd-cd til en tom dvd i stedet for en tom cd

DVD Basics

Så længe du har en dvd -brænder , en tom dvd og brændende software, du har de værktøjer , du har brug for . I USA , har du lov til at lave en kopi af en musik- cd til personlig brug .

Format Shifting

Afhængig af din juridiske kompetence , dog kan der være begrænsninger på " format flytte , "hvilket er hvad sker , når du pakker musik fra din cd til et andet format , så som din computer .

flere drev

Hvis du har flere optiske drev , men du kan kopiere musikken data fra en optisk disk til en anden og undgå ændring af formatet .

Forenelighed

bilradio og dedikeret cd-afspillere kan ikke typisk genkende en DVD . En DVD kræver en anden laser til at "læse " dens overflade .

Solutions

Hvis din bekymring er at kunne passe et stort antal sange på en optisk disk , kan du udtrække lyd fra en cd og konvertere denne lyd til MP3 -filer . Så længe din musik-afspilleenheden kan genkende MP3 -filer --- og mange bilradio gøre --- så kan du sætte dem MP3 -filer på en cd og lytte til dem i bilen .


Previous:cd boot information Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change