kan du rense kontakt mellem en CPU & fan ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-24

Hvis du installerer din egen blæser på en CPU ( Central Processing Unit , som er " hjernen " i computeren ) er det vigtigt at sørge for , at kontakten er ren . Normalt dog kontakten ikke behøver rengøring en gang nogen har installeret ventilatoren

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Skruetrækker .
Udskiftning fans .
Bred elastikker ( bredde af broccoli elastikker ) .
Zip bånd .
Udskiftning kølelegemer ( valgfrit ) .

præcisering

Det fan på toppen af CPU faktisk ikke direkte forbindelse til det . Denne fan er på toppen af eller kan være integreret i en " heatsink " , en blok af aluminium og kobber, der trækker varme fra CPU'en .

Rensning af Heatsink

En person typisk renser bunden af denne heatsink med at gnide alkohol og en fnugfri klud . Papirprodukter og vatpinde kan efterlade fibre , og sæbe og vand kan efterlade rester .

Rensning af CPU

Du kan rense toppen af CPU med den samme metode . I begge tilfælde tillade, at flere minutter for den alkohol, der helt tørt før montering af heatsink til CPU'en .

Dirty Fans

intern sag fans en tendens til at samle støv over tid . Du kan rense dem med korte byger fra en dåse komprimeret luft . Sørg for, at dåsen er oprejst , eller det kan sprøjte kold gas i stedet for luft .

Lapning kølepladen

Hvis bunden af kølepladen er kedelig eller ikke er helt fladt , kan du have svært ved at rengøre det fuldstændigt . Du kan løse dette ved " lapning " CPU'en , en proces med slibning med fint sandpapir korn , indtil det har en spejl glans .


Previous:hvordan man kan slippe af edb- støj Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change