kan du vedhæfte en skærm til en bærbar computer ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-04

Montering en skærm til din bærbare computer kan give dig mere skrivebordet skærmplads og tillade en gruppe af mennesker til at lettere se indholdet på skærmen . Du har flere muligheder , afhængig af hvad slags stik og adaptere

Identificering Havne

Tag et kig på videoen havne på siden af din bærbare computer og bagsiden af din skærm . Hvis dette er en LCD- skærm , bør det have en DVI ( Digital Visual Interface) , der normalt er hvidt , og en VGA ( Video Graphics Adapter ) port , der normalt er hvid .

Andre muligheder

Nyere bærbare computere har også DisplayPort og HDMI ( High-Definition Multimedia Interface ) havne . HDMI er handy fordi det driver lyd , og DVI er højere billedkvalitet end VGA .

adaptere

Det kan være , at din bærbare computer kun har en VGA- port , men din skærm kun har en DVI- port . Hvis dette er tilfældet , skal du bruge en VGA -til-DVI adapter .

Anskaffelse adaptere

adaptere normalt kommer i en skærms detail boks emballage . Du kan også købe dem til en lav pris fra de fleste elektronik butikker .

Kabel længde

En VGA- kabel kan gå op til halvtreds meter , før du begynder at støde billedkvalitet problemer . En DVI eller HDMI -kabel kan gå op til 30 fod .


Previous:hvordan man kan opgradere en pc strømforsyning Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change