ulemperne ved quad core processorer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-23

Quad core processorer er den mest kraftfulde processorer på markedet lige nu . Men på trods af deres fantastiske databehandling og flere kerner , udgør quad core processorer et par store ulemper . Før du køber en processor , kan du overveje ulemperne ved quad core processorer , og om de sagen for dig .

Multi-threading Programmer

Multi-threading -programmer er skabt til at gøre fuld brug af alle de kerner i en computer . Men teknologien er meget ny , og er stadig ikke understøttes af mange programmer . Også , multi-threading teknologi er kun nyttig i meget krævende programmer , såsom de nyeste pc- spil og de mest krævende video- redigeringssoftware . Hvis du bruger en computer bare for at betale regningerne , skriver papirer , lytte til musik og se dvd'er , en dual core eller en enkelt core processor vil passer til dine behov lige så godt som en quad core processor .

Cost

Quad core -processorer er dyrere end dual core processorer . Selv om prisen for quad core processor er faldet ind i midten af 100 dollar-zonen , de er stadig meget dyrere , hvis man sammenligner til enlige en dual core processorer , der normalt under 100 dollars .

kører flere programmer

Hvis du er en multi- tasker , der kan lide at lytte til musik , downloade film , surfe på internettet og forsøger at skrive et oplæg på samme tid , bør du overveje at købe en quad core processor , fordi de forbedrer ydeevnen , når du kører mange programmer på samme tid . Men for folk, der ikke multitaske , en enkelt eller dual core processor vil tjene deres behov lige så godt .


Previous:hvordan man kan lave en droppet bærbar Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change