softwareudvikling samarbejdsværktøjer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-06-18

Udvikling hold kan variere fra flere udviklere til flere hundrede udviklere , som måske ikke altid være i det samme geografiske placering . På grund af behovet for at kommunikere , interagere og dele viden med hinanden , softwareudvikling samarbejdsværktøjer er afgørende for udviklere, der arbejder på et enkelt projekt .

Kilde Control Tools

Kilde kontrol er en af de mest standard kollaborative softwareudvikling værktøjer, der anvendes på tværs af mange projektgrupper . Kilde bekæmpelsesprogrammer lade udviklere dele en enkelt kodebase , så tjek dele af koden, og løse eventuelle konflikter og fejl . Programmører kan også sørge for at de arbejder på den nyeste version af softwaren . Hvis nogen enkelt bygherre kontrol i et afsnit af kode, der bryder projektet, kan de andre udviklere vende tilbage til tidligere versioner af projektet for at løse problemet .

Issue Management Software

Fejl , feature requests , forbedringer , der skal der skal arbejdes på alle registrerede skal være. Tracking software hjælper registrere og administrere bugs og andre problemer, der kan komme op i løbet af kollaborativ software udvikling . Testere kan rapportere fejl , kan udviklerne svare med status af fejlrettelser og nye anmodninger kan gøres til funktioner inden for tracking software systemer .

Kode Dokumentation Generation Værktøjer

Software -udviklere arbejder sammen om på projekter ofte skal bruge og forstå andre udviklere kode . Ud over kommentarer direkte i selve koden kan udviklere tilføje kommentarer , der følger en bestemt struktur til automatisk at generere dokumentation og kommentarer til andre udviklere at bruge , såsom Java 's " Java Docs . " Code dokumentation kan være på forskellige niveauer af detaljer , fra klasse oversigter til specifik funktion detaljer og krav . Værktøjer , der automatisk genererer en række dokumenter vil mindske brug for tid og forbedre fleksibilitet for udviklere at integrere med en anden udvikler software komponenter .


Previous:hvordan man bruger Visual C + + fejlsøger Next:hvordan du opgraderer Visual Basic 6 -kode 

Kommentarer

Code:
change