hvordan du fjerner U3 software

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-07-06

U3 Launchpad er en smart platform , der giver brugerne mulighed for at køre programmer , der er installeret på erindringen om et flashdrev i stedet for til harddisken på en stationær eller bærbar computer . Flash drev , der kommer med U3 -software kommer præinstalleret med flere sjove og nyttige programmer . Men hvis du er en person , der virkelig har brug for ekstra plads på din flash -drev , eller du bare ikke føler behov for at bruge U3 Launchpad , kan du følge disse trin for at fjerne denne software og frigøre noget hukommelse .

Du skal bruge:
Flash-drev pre-installeret med U3 Launchpad
. PC stationære eller bærbare .

Fjernelse af U3 Software fra et flash-drev


1 .
Indsæt flashdrevet i computeren . Hvis det er første gang , at du er tilslutte flashdrevet i en bestemt computer , kan det tage et øjeblik at installere . En boble anmeldelse skal vises i nederste højre hjørne af skærmen for at informere dig , at enheden er klar til at blive brugt .
2 .
Åbn U3 Launchpad . Du kan gøre dette ved at klikke på U3 ikon i proceslinjen i nederste højre hjørne af skærmen . Dette skulle åbne et nyt vindue , der viser flere forudinstallerede programmer , der er anvendelige når drevet er sat i.
3 .
Klik på " Indstillinger ", som er placeret på højre side af nyt vindue . Dette skulle åbne en ny menu .
4 .
Vælg " U3 Launchpad Indstillinger . " Et nyt vindue skal vises med flere faner på venstre side .
5 .
Vælg " Uninstall " fanen .
6 .
Klik på den " Afinstaller U3 Launchpad Button . " Dette vil lancere Startvindue Removal Program .
7 .
Klik på " Næste " for at fortsætte . Programmet vil så spørge dig , om du ønsker at gendanne de filer, du allerede har gemt på din harddisk , da det fjerner hele indholdet af flash -drev . Men hvis du vælger at gøre det , kan programmet gendanne personlige filer ved at overføre dem til computeren , før drevet er formateret , så overføre dem tilbage efter U3 softwaren er fjernet .
8 .

Vælg " Ja " , hvis du vil have dine filer gendannet eller "Nej " , hvis du vil have dine filer slettet permanent.
9 .
Vælg " Format " knappen . Formateringen kan tage et par minutter , det bestemt tidsrum afhænger af den hukommelseskapacitet på din flash -drev , som flash -drev med mere hukommelse tager længere tid at formatere . Når formateringen er fuldført , har du med succes fjernet U3 Launchpad softwaren .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du virkelig ønsker at slippe af med U3 -software . Geninstallere U3 -programmet kan være en besværet
 • Vær omhyggelig med ikke at trække flash- drevet under formateringen . du kunne få til at genstarte hele processen .


 • Previous:hvordan man bruger HP Scanjet 5200 software til scanjet 5100 Next:hvordan du brænder en dual layer dvd med software   

  Kommentarer

  Code:
  change