hvordan du opdaterer bluetooth software

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-07-24

Bluetooth er en trådløs signal sendes mellem to enheder , så det udstyr til at kommunikere uden egentlig at tilslutte sammen med en ledning . Fordi hardware producerer konstant at opgradere de producerede hardware er det vigtigt, at du holder Bluetooth-forbindelsen er installeret på en computer up- to-date . At gøre det er gratis og generelt tager kun et par minutter at fuldføre
1
Åbn internetbrowseren på din computer og navigere til Bluetooth -softwaren 's fremstilling side ( eller den hardware hjemmeside softwaren kom pakket med ) .
2 .
Vælg "Support " indstilling vist på forsiden , og vælg derefter " Downloads " valgmulighed (den nøjagtige ordlyd af hjemmesiden vil variere afhængigt af det websted, du er bruger) .
3 .
Vælg den software, du kører , og operativsystemet på computeren . Dette bringer op på alle de tilgængelige hente opdateringer .
4 .
Klik på opdatering til Bluetooth -softwaren og programmering downloads direkte til computeren .
5 .

Dobbeltklik på den downloadede fil for at indlæse opdateringen installationsguiden for softwaren . Accepter slutbrugeren aftale , følg derefter vejledningen og klik på " Install " for at afslutte Bluetooth softwareopdatering.


Previous:HP Deskjet d1455 vil ikke installere software Next:hvordan du brænder en dual layer dvd med software 

Kommentarer

Code:
change