hvordan man kan downloade software til en hp c7180

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-07-27

HP Photosmart C7180 er en inkjet printer beregnet til at give mange billeddannelse funktioner i en enkelt enhed . Ud over udskrivning af dokumenter og billeder , har C7180 en flatbed scanner til billeder eller dokumenter , og en fax -maskine. Derudover kan C7180 udskrive direkte fra et hukommelseskort , hvilket eliminerer behovet for at bruge en computer for nogle funktioner . Hvis du har en C7180 , som du installerer på en ny computer , og du ikke længere har den originale software-cd'en , kan du hente Photosmart C7180 softwaren fra HP Customer Care hjemmeside .
1 .
Naviger til HP Customer Care hjemmeside ved at følge Resource link .
2 .

Skriv " C7180 " i " Indtast dit produkt nummer " boksen øverst på siden og trykke på " Enter ". Dette bringer dig til supportside for HP Photosmart C7180 .
3 .
Klik på " Software Driver downloads " ved siden af cd-formede grafik.
4 .
Brug drop-down menuen øverst på siden til at vælge den version af Windows installeret på computeren . Du kan også finde HP Photosmart C7180 software til Mac og Linux-baserede computere ved hjælp af denne menu . Klik på " Næste " efter at du har valgt .
5 .
Klik på plustegnet ved siden af " Driver "for at se alle varer inden for kategorien . Afhængig af den installerede version af Windows , kan du have to forskellige versioner af HP Photosmart C7180 software til at vælge imellem: Sletten chaufføren eller fuld funktionen software . Driveren er en langt mindre download , men indeholder ingen funktionalitet udover at printeren arbejder med computeren . Hvis du for eksempel , du ønsker, at evnen til at se og beskære dokumenter og billeder, før scanning dem ved at vælge i fuld funktion software i stedet .
6 .
Klik på "Download " knappen ved siden af den software version du har valgt . Når browseren åbner et download-vindue , gå til skrivebordet og klik på knappen "Gem" .
7 .
Dobbeltklik på filen for HP Photosmart C7180 software efter overførslen er færdig . For eksempel , hvis du har valgt den grundlæggende driver til Windows XP er den fil med navnet " AiO_071_000_201_000_CDA_DriverOnly_Network_enu_NB . exe . " Følg anvisningerne for at installere softwaren .


Previous:installere lydkort software Next:hvordan du brænder en dual layer dvd med software 

Kommentarer

Code:
change