installere lydkort software

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-07-26

Et lydkort er den hardware installeret på din computers bundkort , der giver dig mulighed for at høre lyde fra din computer . Når du installerer en ny lydkort på dit bundkort , vil kortet normalt kommer med en cd , der indeholder lydkort software og drivere . Drivere er nødvendige for at lydkortet til at arbejde , mens software kan give en måde at konfigurere ekstra indstillinger på dit lydkort . Hvis du ikke har en cd , kan du også downloade drivere og software fra producentens websted

Du skal bruge: .
Software CD .


1 .
Boot computeren efter installation af selve lydkortet på dit bundkort .
2 .
Tillad Windows til at detektere ny hardware . Nyere versioner af Windows kan automatisk hente de rigtige drivere til lydkortet . Dette vil fuldføre installationen for dig . Ældre versioner af Windows kræver en manuel installation .
3 .
Indsæt software-cd'en , der fulgte med lydkortet . Hvis du ikke har software-cd'en , kan du ofte gå til producentens hjemmeside og downloade drivere og software til dit lydkort model .
4 .
Åbn softwaren cd eller dobbeltklik på den fil, du hentede fra hjemmesiden . Dette vil starte en installationsguide til lydkortet software .
5 .
Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen. Afhængig af modellen af lydkort , vil dette installere drivere og alle andre lyd -software medfølger .
6 .
Genstart computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det . Når computeren starter , skal dit lydkort software og drivere være installeret.

gode råd og advarsler


  • Hvis du ikke har oplysninger om dit lydkort model , Du kan finde dette ved hjælp af din computers enhedshåndtering .


  • Previous:hvordan man kan overføre software mellem computere Next:hvordan du brænder en dual layer dvd med software     

    Kommentarer

    Code:
    change