Hvordan kan jeg indlæse software på en acer atom netbook ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-08-24

En Acer netbook , som de fleste netbooks , mangler et optisk drev til at installere software fra diske . For dem , der ønsker at installere ekstra software på deres enhed , kan dette være en byrde . Heldigvis findes der et par måder, du kan installere software på din Atom-drevne Acer netbook , der ikke kræver en indbygget disk drev . Ved hjælp af en af disse muligheder vil give dig mulighed for at installere disk -baseret software , som du ville på en stationær eller bærbar computer

Du skal bruge: .
Acer netbook


1

Download softwaren . Hvis du har en internetforbindelse , kan du kunne downloade det program, du ønsker fra udviklerens hjemmeside .
to .
Tilslut en ekstern cd-rom eller dvd-rom -drev . Du kan tilslutte et eksternt drev via USB og installere din software ved hjælp af en disk .
3 .
Del et diskdrev fra en anden computer over dit hjemmenetværk . Når du indsætter en disk i den anden maskine er drevet , vil du kunne få adgang til den fra din Acer netbook . Du kan derefter installere softwaren , som om disken var i din egen maskine .


Previous:hvordan man kan installere software på et SD kort uden ActiveSync Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change