Sådan opdaterer skærmkortdriver software

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-08-29

Grafikkort , som alle edb- kort, kaldet bruge software -filer drivere til at kommunikere med både operativsystemet og resten af computeren hardware. Som videokort producenter rette fejl og forbedre deres grafikkort resultater , de opdatere kortene " drivere til at afspejle disse ændringer . Desværre er disse software -filer kan ikke automatisk opdatering, så det er op til computeren bruger til at lejlighedsvis søge efter og installere opdaterede drivere . Opdaterede drivere vil generelt resultere i en mærkbar stigning i ydeevne .

Du skal bruge:
Computer
. Internetforbindelse.
Pen og papir .


1 .
Klik på " Start "knappen , som er placeret i nederste , venstre hjørne af skærmen . Skriv " dxdiag "i søgefeltet og tryk enter . Hvis din Windows-version ikke har et søgefelt , klik på " Kør " og skriv " dxdiag " i den tomme boks og tryk enter .
2 .
Klik på " Ja " , hvis en lille vinduer popper op beder om din ønsker at programmet skal bruge internettet til at tjekke for WHQL digitale signaturer . Det er ikke meget vigtigt , så hvis du ikke har forbindelse til internettet , er du velkommen til at klikke på " Nej"
3 .
Klik på " Vis "-fanen øverst i vinduet . Du vil nu se dit grafikkort producent og model på den første post på denne skærm . Skriv det ned , som du får brug den nøjagtige model for at downloade den korrekte driver . Du kan også se din driverversion nummer på højre side af skærmen . Skriv dette ned så godt, så du kan være sikker på at du ikke allerede har den nyeste udgave. Klik på " Afslut " nederst på skærmen .
4 .
Åbn din internetbrowser og besøge websiden for dit grafikkort producenten . Klik på " Download Drivers " sektionen af websiden . Hver producent 's side vil have en lidt anderledes layout , men når du går til download drivere område , skal du indtaste din video -model og derefter hente den nyeste driver fil .
5 .

Dobbelt-klik på den downloadede fil for at køre føreren programmet . Følg eventuelle installationsvejledning , som vises på skærmen . I næsten alle tilfælde vil du blive klikke på " Ja " eller " Næste ".
6 .
Genstart computeren for de nye drivere kan træde i kraft . Når din computer genstarter , skal du muligvis nulstille din grafik indstillinger , som din beslutning kan have nulstillet sig selv. Bare højre-klik et vilkårligt sted på skrivebordet og vælg " Skærmindstillinger "eller " Tilpas ", afhængigt af dit operativsystem . Klik på fanen "Indstillinger" , eller klik på " Skærmindstillinger " valgmulighed . Begge disse vil tage dig til et vindue , hvor du kan flytte en skyder for at ændre din beslutning .

gode råd og advarsler


  • til grafikkort , der er integreret med computer , såsom bærbare computere , kan skærmkortproducentens direkte dig til computerens producentens websted for chauffører . Du skal blot indtaste oplysninger om computeren og vælge " Video " når du bliver spurgt om , hvilken type af føreren .


  • Previous:hvordan man etablerer software til en logitech ultra - flade tastatur med genvejstaster Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change