hvordan man beskytter ekstern harddisk software

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-08-26

Eksterne harddiske er nyttige for både sikkerhedskopiering oplysninger fra din primære computer og til transport af data fra et sted til et andet uden at skulle bære hele computeren fra sted-til- sted. Fordi eksterne drev er mere let at transportere, de er mere modtagelige for at blive droppet eller stjålet . Beskyttelse af software og data på en ekstern harddisk tager nogle omhu og planlægning , men er ikke svært

Du skal bruge: .
Beskyttende beklædning
. Anti-virus software .
Password-beskyttelse software .


1 .
Opbevar de eksterne harddisk i en beskyttende kappe , der kan give ekstra beskyttelse mod stød . Ved at beskytte det ydre af det drev , holder man software i det sikkert .
2 .
Scan dine eksterne drev med anti -virus software mindst én gang om ugen . Alle drev er modtagelige for computervirus eller andet malware , der kan beskadige drevet software . Regelmæssig scanning kan opdage og fjerne skadelige programmer , før de kan gøre betydelig skade .
3 .
adgangskode Beskyt din eksterne drev , således at softwaren ikke kan læses af alle , der er ikke meningen at bruge den . Der er mange programmer til rådighed , der kan kryptere dine data og programmere en adgangskode til det .
4 .
Undgå at efterlade den eksterne drev på steder , der gør det mere sårbare over for tyveri . Hvis du har det med dig i lufthavnen , holde det i din carry-on og holde den på dig hele tiden .


Previous:hvordan man kan installere softwaren til HP 5150 farveprinter Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change