hvordan man får Logitech Cordless Optical MouseMan software til at arbejde på vista

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-08-11

En Logitech Cordless Optical MouseMan musen frigør dit skrivebord op fra besværlige kabler ved at lade musen til at kommunikere med computeren via en lille USB -antenne du indsætter i en af USB-portene på computeren . Men hvis du har købt din MouseMan mus til en Windows XP eller tidligere version , kan du opleve problemer med at bruge musen på en Windows Vista- operativsystem . Heldigvis , en hurtig download kan løse eventuelle problemer du har , og giver dig mulighed for at forbinde og køre musen med noget software og programmer installeret på computeren .

Du skal bruge:
Windows Vista
. Internetadgang .


1 .
Tilslut musen , der fulgte med Windows Vista-computer til computer . Du skal have en fungerende mus til at rette problemerne med MouseMan musen .
2 .
Start din internetbrowser og gå til Logitech. com hjemmeside . Når du er der , skal du klikke på " Support "-fanen på venstre side af skærmen .
3 .
Vælg " Mus "fra listen over enheder og vælg den nøjagtige MouseMan mus du bruger i øjeblikket . Der er flere trådløse optiske mus til rådighed .
4 .
Klik på " Downloads " og vælg Windows Vista som operativsystem . I et øjeblik , vises de tilgængelige download til din MouseMan software .
5 .
Klik på "Download Software "og software-downloads til din computer . Dobbeltklik på den downloadede fil for at starte installationsguiden . Accepter licensaftalen og følg vejledningen for at fuldføre installationen .
6 .
Fjern den gamle mus , og tilslut din Cordless Optical MouseMan mus til Windows Vista-computer . Du kan nu begynde at bruge den korrekt, med al den software installeret på systemet .


Previous:hvordan du opdaterer scannersoftware Next:hvordan du brænder en dual layer dvd med software 

Kommentarer

Code:
change